Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PDL îşi stabileşte candidaţii la locale şi parlamentare până la 31 martie

Luni, 10 Martie 2008 (14:00:45)

PDL îşi va stabili candidaţii la alegerile locale şi la cele parlamentare, până la 31 martie, a anunţat liderul partidului, Emil Boc, la finalul şedinţei Colegiului Director al formaţiunii.
  Emil Boc a anunţat că s-a decis ca până în 31 martie PDL să definitiveze toate candidaturile pentru funcţiile de preşedinţi de Consilii Judeţene, pe vot uninominal, primari de municipii, oraşe şi comune, precum şi candidaţii la Camera Deputaţilor şi Senat, pentru a face o echipă cu cei de la locale.

Conducerea PDL a mai solicitat filialelor ca până pe 20 martie să nominalizeze şi staff-urile de campanie pentru alegerile locale.

"PDL a intrat în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor, pe vot uninominal. Am crezut în votul uninominal şi ne pregătim pentru alegeri pe baza votului uninominal, pentru că este o şansă pentru clasa politică de a schimba actuala formulă de desemnare pe listă, care şi-a demonstrat incapacitatea de a promova oameni politici competenţi", a declarat Emil Boc.

Preşedintele PDL a mai anunţat că, în perioada 15 - 18 aprilie, va avea loc lansarea naţională a tuturor candidaţilor pentru preşedinţii de consilii judeţene şi primari, la Bucureşti, după modelul pe care formaţiunea l-a avut în 2004.

Referindu-se la coordonarea campaniei electorale pentru locale, Boc a precizat că, potrivit deciziei BPN şi a Colegiului Director, aceasta va fi asigurată şi condusă de aceeaşi echipă care s-a ocupat de unificarea dintre PD şi PLD, respectiv Vasile Blaga şi Gheorghe Flutur, din care mai fac parte cinci-şase democrat-liberali.

"PDL îşi propune câştigarea alegerilor, aşa cum a câştigat şi alegerile pentru Parlamentul European, şi pentru alegerile locale obiectivul îl reprezintă câştigarea alegerilor", a menţionat Boc.

Emil Boc nu a dorit să facă niciun fel de precizări legate de strategia partidului în alegerile locale şi parlamentare, precizând că aceasta va fi definitivată pe 31 martie.

"Acum nu credeţi că toate detaliile legate de strategia de campanie le vom prezenta. Este o competiţie electorală, în care fiecare partid are propria strategie internă, care face obiectul analizei interne în primul rând. Evident că avem strategie şi candidaţi pentru tot ce înseamnă alegeri locale şi votul uninominal pentru Parlament", a spus liderul PDL.

El a mai spus că şi candidatul PDL pentru Primăria Capitalei va fi cunoscut în jurul datei de 31 martie. "Deja el există, dar va fi anunţat potrivit strategiei pe care partidul o are", a adăugat liderul PDL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL îşi stabileşte candidaţii la locale şi parlamentare până la 31 martie .
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL îşi stabileşte candidaţii la locale şi parlamentare până la 31 martie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte