Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2008 - Anul XIII, nr. 47 (3728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dică: Declaraţiile lui Becali destabilizează echipa

Marţi, 26 Februarie 2008 (15:11:18)

Atacantul stelist Nicolae Dică s-a arătat deranjat de declaraţiile făcute de patronul echipei, Gigi Becali, conform cărora el urmăreşte doar să se transfere în străinătate, considerând că acestea destabilizează echipa.
  "S-a spus că am fost la Giovanni. În şase luni am fost de două ori la birou la el, iar Victor şi Giovanni pot să confirme asta şi am vorbit de maxim două ori la telefon. Dacă asta înseamnă că am cerut să fiu transferat... Nu am fost niciodată la Gigi Becali să îi spun că aş vrea să plec. Nu mi-am pierdut motivaţia aici, pentru că joc la Steaua, o echipă mare. Nu înseamnă că dacă prinzi un meci mai slab, se întâmplă asta pentru că nu ai vrut să joci. Cred că aceste declaraţii destabilizează echipa, iar noi avem nevoie de atmosferă bună. Ar fi mai bine să fim uniţi", a declarat Dică.

Fotbalistul stelist consideră nedrept să fie considerat singurul vinovat de înfrângerea de la Iaşi, scor 2-1, din cadrul etapei a XX-a a Ligii I: "Nu mi se pare normal ca de patru ani de când sunt la Steaua, la înfrângeri e Dică de vină, iar la victorii sunt alţii care iau laudele. Nu mi se pare normal să fiu mereu cel vinovat, n-am fost cel mai slab la Iaşi, ci am jucat în media echipei. Nu am jucat extraordinar, dar nici slab. Nu ştiu dacă nu mă are la suflet cineva, dar la înfrângeri mă aştept să se dea vina pe mine. La Steaua nu joacă un singur jucător. Nu am jucat titular până acum că Zenga, Hagi sau Lăcătuş au avut ceva special pentru mine. Eu am vorbit pe teren, acolo am dovedit ce pot. De acum încolo voi face la fel".

Dică nu exclude nici varianta despărţirii de Steaua în vară. "Voi vedea ce se va întâmpla până la finalul campionatului şi dacă nu mai sunt dorit aici, nu pot sta cu forţa. Nu e ceva rău să-şi doreşti să pleci, dar eu n-am cerut niciodată să plec. Am zis mereu că dacă nu plec, nu e nicio problemă. Mă simt foarte bine la Steaua, unde nu cred că m-am făcut de râs", a mai spus atacantul.

Referindu-se la şansele ca Steaua să cucerască titlul de campioană, Dică spune că va fi foarte greu ca echipa antrenată de Marius Lăcătuş să recupereze punctele pe care o despart de CFR Cluj în clasament: "Nu putem spune că ne-am resemnat după înfrângerea de la Iaşi, însă va fi greu să o prindem pe CFR, care joacă foarte bine şi a început bine returul. Ne dorim să câştigăm meciurile rămase şi sper din tot sufletul să începem de duminică. Nici noi nu avem o explicaţie şi ne mirăm şi noi cum putem să pierdem puncte cu echipe mai mici. Un campionat se pierde cu echipele mici şi de asta suntem aşa de în spate. Probabil CFR s-a concentrat mai bine în acele meciuri, le-au câştigat şi de-asta sunt pe primul loc".

Dică spune că doar două goluri marcate în meciul cu CFR Cluj, care se va disputa duminică în cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, îl va mulţumi pe patronul Gigi Becali. "Ce ar trebui să fac pentru a fi mulţumit patronul? Probabil să câştigăm duminică, iar eu să marchez vreo două goluri. O să încerc, dar sper să şi reuşesc. După meciurile în care Steaua e învinsă, toată lumea are ceva cu mine", a mai spus Dică.

În ceea ce priveşte prezenţa sa în formula de start a Stelei în meciul cu CFR Cluj, Dică speră ca decizia să aparţină în totalitate antrenorului şi nu patronului Gigi Becali: "Atâta timp cât Marius Lăcătuş mă va scoate din echipă, considerând că este alt jucător mai valoros ca mine, nu e nicio problemă, dar să decidă antrenorul. Nu vreau să fiu pe bancă, dar n-am ce face dacă aşa decide antrenorul. Eu ştiu că Marius Lăcătuş face echipa şi mai ştiu că avem un antrenor".

Atacantul stelist nu crede că lupta la titlul de campioană a României se va decide duminică, în meciul cu CFR Cluj. "Nu cred că se va decide titlul în lupta directă. Sper să îi batem, să venim la opt puncte de ei, apoi să câştigăm restul meciurilor, iar CFR şi Rapid să se mai încurce, ca să putem ajunge pe unul din primele două locuri", a mai spus Dică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dică: Declaraţiile lui Becali destabilizează echipa.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dică: Declaraţiile lui Becali destabilizează echipa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi cu ficăţei, pipote şi inimi de pui 8 porţii - 60 minute 500g ficăţei de pui500g pipote şi inimi de pui2kg cartofi200g smântână1 leg. mărar7 căţei de usturoi100ml ulei± sare, piper Se fierb cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe, 20 de... Citeşte