Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2008 - Anul XIII, nr. 47 (3728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Becali: Goian se crede mare fotbalist după ce a marcat la naţională

Marţi, 26 Februarie 2008 (13:16:53)

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, l-a criticat, luni seară, într-o emisiune televizată, pe fundaşul Dorin Goian, despre care a spus că se crede mare fotbalist după ce a marcat două goluri pentru echipa naţională a României.
  Becali a precizat la Naşul de la B1 TV că a ştiut că echipa sa va avea probleme la Iaşi, în etapa a XX-a a Ligii I, după prima pasă greşită a lui Dorin Goian, care "a dat două goluri la echipa naţională şi acum e mare fotbalist". Becali apreciază că jucătorii nu îl trădează pe el, ci pe ei înşişi, deoarece din fotbal câştigă bani.

Gigi Becali a afirmat că nimeni nu are garantat postul de titular la Steaua şi că va discuta cu antrenorul Marius Lăcătuş, care trebuie să să introducă numai jucătorii în formă. "Marius Lăcătuş e un tip sentimental, face echipa pe sentimente, ăsta e defectul lui", a spus Becali, care însă l-a lăudat pe Lăcătuş pentru modul în care pregăteşte echipa şi pentru atmosfera pe care o creează. Oficialul stelist a subliniat că dacă Lăcătuş vrea să aibă un argument pentru a nu folosi un anumit jucător, poate să dea vina pe patron.

Gigi Becali a repetat faptul că Marius Lăcătuş va rămâne antrenor la Steaua până la vară, orice s-ar întâmpla, atunci însă urmând să se tragă linie.

El a adăugat că a discutat cu acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, care ar fi vrut să vândă clubul cu 30 de milioane de euro, sfătuindu-l să nu facă acest lucru, deoarece peste câţiva ani va valora mult mai mult.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Becali: Goian se crede mare fotbalist după ce a marcat la naţională .
 Vizualizări articol: 387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Becali: Goian se crede mare fotbalist după ce a marcat la naţională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi cu ficăţei, pipote şi inimi de pui 8 porţii - 60 minute 500g ficăţei de pui500g pipote şi inimi de pui2kg cartofi200g smântână1 leg. mărar7 căţei de usturoi100ml ulei± sare, piper Se fierb cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe, 20 de... Citeşte