Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2008 - Anul XIII, nr. 47 (3728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ilie Năstase: O să mă gândesc dacă revin asupra demisiei, oricum, o să ajut tenisul, din umbră

Marţi, 26 Februarie 2008 (13:11:10)

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, Ilie Năstase, a declarat, marţi, la finalul audierii în Comisia de sport din Senat, că o să se mai gândească dacă revine asupra demisiei din funcţie, pentru că nu doreşte să lase tenisul după 11 ani, şi că o să ajute "din urmbră".
  "Este prima oară când sunt chemat şi nişte oameni, senatori, află despre problemele care sunt şi despre ceea ce vreau să fac în România, respectiv Academia de tenis, unde de nouă ani de zile m-am chinuit şi nimeni nu m-a băgat în seamă", a declarat Ilie Năstase, la finalul discuţiilor din Comisia de învăţământ şi sport din Senat.

Întrebat dacă se va răzgândi în privinţa demisiei de la conducerea Federaţiei Române de Tenis, Năstase a spus: "O să mă gândesc. Bineînţeles că nu o să las tenisul după 11 ani aşa, să se piardă. Mai am timp să mă gândesc dar, oricum, din umbră o să ajut".

El a precizat, la insistenţele mass-media, că nu s-a decis încă dacă îşi va retrage demisia. "M-aţi luat mult prea repede. Aici am discutat problema de la Sibiu. Mai daţi-mi timp, vă rog”, a cerut Ilie Năstase.

Acesta le-a declarat membrilor Comisiei de sport din Senat că demisia sa a venit ca urmare a informaţiilor apărute în presă cu privire la implicarea sa în gestionarea fondurilor Federaţiei pentru organizarea Cupei Davis de la Sibiu.

Ilie Năstase a ţinut să menţioneze că niciodată nu s-a ocupat de bani la Federaţia Română de Tenis.

"Eu sunt cel mai mare cerşetor din lume. Eu mă duc la toată lumea şi cer bani. Am adus două milioane de euro şi nimeni nu mi-a mulţumit pentru aceşti bani. Cum puteam să iau eu bani de la Federaţie şi să îi şi cheltuiesc", le-a spus Năstase senatorilor.

În opinia lui fostului tenisman, evenimentul de la Sibiu a fost organizat "ca lumea" şi a fost deranjat enorm de faptul că a apărut pe prima pagină a ziarelor numele său.

"Eu fac efortul pe care îl fac, îmi iau din timpul pe care îl am, pentru că sunt patron a două radiouri. După mine, o hotărâre de Guvern reprezintă o lege. De asta sunt supărat mai mult. Eu vreau să continuu, dar dacă nu mă lasă, atunci înseamnă că nu are rost să mă mai duc. Am doi copii mici, mă ocup şi eu de familia mea", a mai spus el.

Soţia fostului tenisman, Amalia Năstase, a declarat, la rândul ei, la finalul audierilor din cadrul Senatului, că revenirea asupra deciziei de demisie este "problema" lui Ilie Năstase.

"Este problema lui, decizia lui. Problema mea este imaginea lui Ilie, şi o să încerc să aibă o imagine cât mai bună", a spus Amalia Năstase.

El a precizat că va încerca să schimbe percepţia mass-media asupra soţului ei.

"O să încerc să îl fac mai puţin hoţ, mai puţin cerşetor, mai puţin ceea ce este numit în presă", a adăugat ea, criticând informaţiile apărute în presă potrivit cărora Nicolae Ceauşescu "i-a dat lui Ilie Năstase o casă, sau că acesta cerşeşte terenuri la stat, că nu îi mai ajunge".

"Nu îi mai ajunge şi nu o să îi mai ajungă niciodată, până când nu o să facă o Academie de Tenis", a arătat aceasta.

Fostul tenisman Ilie Năstase a demisionat, în 12 februarie din funcţia de preşedinte al FRT, motivându-şi gestul prin faptul că nu mai doreşte ca numele său să fie asociat cu scandalurile de la federaţie şi prin faptul că o decizie judecătorească îl împiedică să realizeze proiectul academiei de tenis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilie Năstase: O să mă gândesc dacă revin asupra demisiei, oricum, o să ajut tenisul, din umbră .
 Vizualizări articol: 512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ilie Năstase: O să mă gândesc dacă revin asupra demisiei, oricum, o să ajut tenisul, din umbră0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi cu ficăţei, pipote şi inimi de pui 8 porţii - 60 minute 500g ficăţei de pui500g pipote şi inimi de pui2kg cartofi200g smântână1 leg. mărar7 căţei de usturoi100ml ulei± sare, piper Se fierb cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe, 20 de... Citeşte