Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2008 - Anul XIII, nr. 47 (3728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răzbunare

Un fost poliţist de frontieră l-a bătut pe unul dintre ofiţerii care l-au anchetat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dat afară din Poliţia de Frontieră după ce a fost prins, la începutul lunii iulie 2007, cu o cantitate mare de alcool luată din magazinele duty – free aflate în incinta Punctului de Trecere a Frontierei Siret, inspectorul Gabriel Chira s-a ales zilele trecute cu dosar penal pentru ultraj, după ce l-a luat la bătaie pe unul dintre ofiţerii din cauza cărora a rămas fără serviciu.

Incidentul s-a petrecut vineri dimineaţă (22 februarie a.c.), în plină stradă, chiar în faţa Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava. Potrivit anchetatorilor, victima, comisarul şef Ioan Sinaga, se afla împreună cu alţi ofiţeri şi se pregăteau să se urce într-un autoturism, pentru a se deplasa la poligon, la o şedinţă de tragere.

Gabriel Chira a traversat strada şi, după ce a dat mâna cu unul dintre ofiţeri, l-a lovit cu palma peste faţă pe Ioan Sinaga şi i-a tras două şuturi în fund. Comisarul şef Sinaga a fost unul dintre ofiţerii care s-au ocupat de cercetarea prealabilă în cazul Chira, acesta din urmă fiind, ulterior, destituit din Poliţia de Frontieră. Ofiţerul bătut şi-a scos certificat medico-legal, pentru leziunile suferite necesitând 6-7 zile de îngrijiri medicale.

La vremea când a fost prins cu sticle de alcool luate din duty-free-uri şi burduşite în maşina personală, Chira a declarat că toată povestea a fost un abuz grosolan al şefului IJPF Suceava, comisar şef Robu Gheorghe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un fost poliţist de frontieră l-a bătut pe unul dintre ofiţerii care l-au anchetat.
 Vizualizări articol: 2848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 8 voturi
Un fost poliţist de frontieră l-a bătut pe unul dintre ofiţerii care l-au anchetat2.658

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Abureala trimis de
(26 feb 2008, 11:41:40
vraja marii fratilor!cine draqu poate da o palma incat sa fie nevoie de 6-7 zile de ingrijiri medicale??????? in nici un caz invinuitul>sa fim seriosi!!nu avem de a face cu nimic altceva decat cu ce am avut mereu pana in prezent de la venirea ''descalecatorului'' adica FABRICARI GROSOLANE!SA VA FIE RUSINE DOMNILOR!!

CA BARBAT INTREB CATI BARBATI AR FI REACTIONAT LA FEL DE RUSINOS CA ''VICTIMA''??SA FUGA CU COADA INTRE PICIOARE....FOARTE RUSINOS SI NEDEMN!

NU SPUN CA CEEA CE A FACUT CHIRA A FOST ETIC, DAR CE AR FACE MULTI DINTRE NOI ATUNCI CAND VIESPIILE TE INTEAPA DIN TOATE PARTILE SI-TI COMPLICA EXISTENTA??LA UN MOMENT DAT NU MAI AI CE PIERDE...DE ASTA SE INTAMPLA ATATEA...CINEVA SPUNEA,CA CEI CARE SUNT ''ZMEI'' LA SERVICIU DATORITA GRADELOR SI ANUMITOR FUNCTII PE CARE LE DETIN SUNT NISTE PAPA-LAPTE IN SOCIETATE SI IN FAMILIE.OAMENI FARA CARACTER PE CARE DOAR O FUNCTIE EFEMERA II FACE SA SCOATA LA IVEALA ''FIARA DIN EI''laughing

URAGANUL VA PA
2.   Hm trimis de
(26 feb 2008, 11:58:36
1. domnule ziarist pe ofiter il cheama Finaga nu Sinaga...dormi in papuci

2. chira nu e sanatos......vai de capul lui...ha,ha,ha
3.   Rusine purtatorilor ilegal de p.la! trimis de
(26 feb 2008, 12:06:47
domnilor politisti de frontiera nu va dati seama ca prin astfel de articole va faceti de kk?si mai ales atitudinea unora care asemeni unor copilasi de gradinita fug si se agata de fusta mamei unde gasesc alinare....se vrea cu adevarat sa va faceti singuri imaginea penibila...va stricati singuri imaginea...candva multi graniceri mergeau pe ideea ''rufele se spala in familie'' nu in presa...mult s-a aruncat cu gunoi in fostii graniceri, ma refer la cei cu umerii grei, dar subordonatii lor erau respectati de catre omul de rand si nu numai..nu acelasi lucru se poate spune despre imaginea voastra astazi cu toate ca MULTI DINTRE SERGENTII VECHI(GRANICERI)LUCREAZA SI IN PREZENT. SA FACEM IMPREUNA O FORTARE DE VOINTA SI SA NE GANDIM DE UNDE A INCEPUT DECADEREA IMAGINII VOASTRE??SI DE CE S-A VRUT ASTA? SCHIMBAREA MULT ASTEPTATA ATUNCI S-A DOVEDIT A FI IN PREZENT O CATASTROFA!
4.   ... trimis de
(26 feb 2008, 12:30:51
lasa-i frate sa se omoare intre ei! doar asa mai scapam de incompetentii astia!
5.   Doua aspecte trimis de
(26 feb 2008, 14:01:53
"i-a dat doua suturi in fund" nu este/nu poate fi modalitatea de relatare a cazului de catre un ziarist !! Cit priveste comentariile "bogate" de mai sus, nu au nici o legatura cu logica, ci cu incheierea unor socoteli (lasa impresia ca sunt scrise de acelas individ).
6.   Nici...HIENELE nu sa bat intre....ele !! trimis de
(26 feb 2008, 14:07:18
dar ....HOTII ...DA !!
7.   Ha ha ha trimis de
(26 feb 2008, 14:48:17
Pentru o lovitura peste fata si doua suturi in fund si-a scos certificat medico-legal si pentru leziunile suferite necesita 6-7 zile de ingrijiri medicale? Dar ce-i fac fratilor timp de 6-7 zile? Clisme? Rectoscopii? Chiar ii cauta cele doua suturi timp de 6-7 zile? Le-au pierdut de-a lungul colonului? Anuntati-ne si pe noi cand le gasiti.

Sergiu maica, puteai sa te exprimi si tu mai frumos sa scrii si tu ca de exemplu partea dorsala. Doar ai pretentii de ziarist...
7.1  RE: Ha ha ha trimis de
(26 feb 2008, 17:54:10
Bai, JE, mata este la fel de interesanta cum esti tu?! Chira e prea smecher sa intre vreodata la bulau, fiindca toti suntem alaturi de el. Cu banii, stai linistit, ca se descurca el....pomenesti de bani, banuim ca nu prea ai ce sa mananci, poate iti da el vreo pomana...in rest, stai in bancuta ta, ca nu te tine, vine "furtuna"!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i-a facut infractorului de Finaga!
7.2  RE: Ha ha ha trimis de
(26 feb 2008, 21:32:23
Mare fraier esti mai panarama de 2 lei si 35 de bani.ROL nu RON. Vezi ca ai gresit comentariul la care trebuia sa raspunzi.Daca iti tremura mana, ai trei mari posibilitati:

1) te lasi de baut

2) te apuci sa dai pomana

3) te lasi de comentat pe forumuri
8.   Chira=babanul trimis de
(26 feb 2008, 16:50:53
chira chiar nu te-ai putut abtine si ai comentat articolul?! esti mai diot decat credeam. ai sa ajungi sigur la bulau fraiere. nu te mai scapa tactu cu toti banii furati ai lui cu tot. si vezi ca urmeaza sora-ta. o sa-i spargem ga**za cat de curand dupa care o trimitem in delta sa pazeasca frontiera. hai sictir muceo!!!
8.1  RE: Chira=babanul trimis de
(26 feb 2008, 19:36:52
Il cunosc pe Chira de mai multi ai, stiu ca e un baiat de treaba, chiar daca nu ma-am mai intalnit cu el de mai mult timp. Ce drept ai tu fraiere sa-i ameninti familia ? Sa-i faci lu mata ceea ce ai scris in mesaj. Si daca vrei scrie-mi te rog un nr.de tel. sa ne intalnim zilele astea. Tare as vrea sa te cunosc pocitanie.
9.   Perfect normal trimis de
(26 feb 2008, 17:01:59
Doar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
10.   Prostii trimis de
(26 feb 2008, 17:28:57
lasa

gabi las-o balta nu mai vorbi ca stii ce s-a intimplat atunci nu da vina pe robu degeaba ai avut in masina te-ai dat la robu ce dracu mai vrei?legal nelegal e treaba ta si a lui robu dar nu mai spune ca a dost manareala ca stiu prea multi.si daca tu esti tampit nu da cu palma in finaga
11.   :*:*:*:* trimis de
(26 feb 2008, 21:12:55
Totul se uita adevarul e undeva la mijloc
12.   Cumetrii si vulgaritate .... trimis de
(26 feb 2008, 23:57:11
Degradant > !! Ciubucuri ,turnatorii , tepe ,cafturi , duplicitati , razbunari ,reglari de conturi, sfidarea cetatenilor si a legilor ... De ce institutia aceasta se mai numeste POLITIA DE FRONTIERA ? Seamana mai mult a grup infractional .
13.   Analfabetule trimis de
(27 feb 2008, 00:20:58
invata-te sa scrii mai ,,VAN DAME,,..............BOLOVANULE

14.   SUT-GOL! trimis de
(27 feb 2008, 10:54:35
CE, REGLARI DE CONTURI. SA ZICA MERCI CA NU A FOST MUTU, HE!HE! II TRAGEA UN SUT IN CAP, APOI STRIGA : GOOOOOOL!
15.   VAI DE NOI trimis de
(27 feb 2008, 13:03:45
Bai mamaligarilor,ce va freaca grija de mine,vedeti ca RAPIDU va executa pe toti,vai de curul vostru,HA,HA HA............................
16.   Pentru cei 18 trimis de
(28 feb 2008, 23:02:54
Sunteti jalnici mai coconi, jalnici, ajunsi dintr-o eroare la POLITIA DE FRONTIERA, politisti de frontiera de **** ca si chihara sau cum puile mele il kema

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi cu ficăţei, pipote şi inimi de pui 8 porţii - 60 minute 500g ficăţei de pui500g pipote şi inimi de pui2kg cartofi200g smântână1 leg. mărar7 căţei de usturoi100ml ulei± sare, piper Se fierb cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe, 20 de... Citeşte