Google
 
marţi, 26 feb 2008 - Anul XIII, nr. 47 (3728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,6519 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9743 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Cartofi cu ficăţei, pipote şi inimi de pui

8 porţii - 60 minute

  • 500g ficăţei de pui
  • 500g pipote şi inimi de pui
  • 2kg cartofi
  • 200g smântână
  • 1 leg. mărar
  • 7 căţei de usturoi
  • 100ml ulei
  • ± sare, piper

Se fierb cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe, 20 de minute, apoi se scurg de apă şi se trag 2-3 minute la tigaie în 4 linguri ulei şi un căţel de usturoi.

Se presară cu sare, piper şi mărar tocat mărunt. Se prăjesc ficăţeii în ulei, se scot, apoi se prăjesc pipotele şi inimile de pui.

Din usturoiul pisat se face o maioneză subţire, cu puţin ulei.

Se adaugă peste măruntaiele prăjite, se adaugă o cană cu apă şi se lasă la foc mic 20 de minute.

Se adaugă smântâna, mărarul tocat mărunt şi se potriveşte de sare şi piper. Se servesc măruntaiele cu sos şi cartofi calzi.

(Ioana Adam  - Câmpina, Prahova)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cartofi cu ficăţei, pipote şi inimi de pui.
 Vizualizări articol: 5073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cartofi cu ficăţei, pipote şi inimi de pui0.05

Iulius Mall Suceava
AnnaCori
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi cu ficăţei, pipote şi inimi de pui 8 porţii - 60 minute 500g ficăţei de pui500g pipote şi inimi de pui2kg cartofi200g smântână1 leg. mărar7 căţei de usturoi100ml ulei± sare, piper Se fierb cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe, 20 de... Citeşte