Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 feb 2008 - Anul XIII, nr. 29 (3710)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iordănescu spune că renunţă la fotbal pe perioada cât va fi senator

Marţi, 5 Februarie 2008 (13:27:57)

Fostul selecţioner al echipei naţionale a României, Anghel Iordănescu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că renunţă la fotbal pe perioada cât va ocupa funcţia de membru în Senatul României.
  "În noile condiţii se poate spune că am renunţat la fotbal. Acum nu se mai pune problema de a antrena. Dar deocamdată ţin să precizez că n-am fost validat, asta se va întâmpla în cursul zilei de astăzi sau mâine. Mai sunt nişte proceduri ce trebuie urmate, aşa că nu se poate spune că sunt senator acum", a spus fostul tehnician.

Anghel Iordănescu îşi doreşte cât mai mulţi oameni de sport în Parlamentul României şi precizează că din noua postură va încerca să îi ajute pe cetăţenii care l-au votat în 2004 şi apoi să se ocupe de problemele sportului.

"Mi-aş dori să îi reprezint foarte bine pe cei care m-au votat în 2004 şi m-au ajutat să ajung în această postură. În alte ţări mai sunt exemple de foşti sportivi de performanţă care au ajuns parlamentari. Un jucător internaţional a fost în Parlamentul Belgiei, la fel un mare fotbalist a făcut parte din Parlamentul Georgiei. Din lumea sportului mai sunt şi la noi, cum este domnul Nicolae Mărăşescu. Din punctul meu de vedere, m-aş bucura să apară cât mai mulţi oameni de sport în Parlamentul României. Eu îmi doresc să fac cât mai multe lucruri bune pentru cetăţenii României, nu numai în sport", a adăugat Iordănescu.

Antrenorul care a calificat prima reprezentativă a României în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 1994 susţine că funcţia de senator este pentru el o mare provocare. "În 1994, nu mă gândeam la faptul că voi ajunge senator, ci doar la situaţia de atunci, de a face performanţă. La fel şi acum, îmi doresc să fac performanţă în noua mea calitate. Este o mare provocare viitoarea mea poziţie", a explicat fostul selecţioner.

Întrebat dacă ar renunţa la funcţia de senator pentru a atinge din nou faza sferturilor de finală a unui turneu final al Cupei Mondiale, Iordănescu a răspus: "Puneţi-mi întrebarea asta după ce primesc statutul de senator. Voi răspunde cu siguranţă atunci".

Senatorii din Comisia juridică au dat, marţi, raport favorabil candidaturii lui Anghel Iordănescu pentru funcţia de senator, în locul rămas vacant după demisia lui Teodor Filipescu, ales pe listele Uniunii Naţionale PSD+PUR Ilfov.

Comisia juridică a validat în unanimitate candidatura lui Anghel Iordănescu pentru funcţia de membru în Senatul României. Iordănescu va ocupa postul de senator în locul rămas vacant după demisia lui Teodor Filipescu. Fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a fost desemnat de către organizaţia PSD Ilfov să ocupe locul rămas vacant în Senat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordănescu spune că renunţă la fotbal pe perioada cât va fi senator .
 Vizualizări articol: 542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iordănescu spune că renunţă la fotbal pe perioada cât va fi senator0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei