Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 feb 2008 - Anul XIII, nr. 29 (3710)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluţii

Zarojanu, posibilul candidat al PNL pentru primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Anunţul actualului primar liberal al Sucevei de a candida din partea PD-L la viitoarele alegeri locale a deschis competiţia în cadrul PNL în vederea desemnării unui nou candidat pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

În aceste condiţii, în ultima perioadă de timp atenţia a fost îndreptată spre actualul viceprimar al Sucevei, şi preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu. Demn de remarcat este faptul că o astfel de ipoteză a apărut încă din perioada în care au început zvonurile legate de eventuala plecare a primarului Ion Lungu de la PNL la PD-L.

Candidatura Angelei Zarojanu pentru primăria Suceava pare, în aceste condiţii, mai mult ca sigură, avantajele acesteia în faţa altor candidaţi fiind atât funcţia de viceprimar pe care o ocupă, cât şi deţinerea preşedinţiei organizaţiei municipale Suceava a PNL.

Pe de altă parte, trebuie spus că anunţul oficial privind viitorul candidat PNL pentru primăria Suceava va fi făcut abia după finalizarea unui sondaj realizat de liberali în municipiul reşedinţă de judeţ.

Întrebată dacă ea va fi cea care va reprezenta PNL în lupta electorală pentru câştigarea primăriei Suceava, Angela Zarojanu ne-a declarat că „ce pot să vă spun este că va fi o competiţie deschisă. Democraţia este la ea acasă în PNL, şi vom stabili cine va candida după ce vom vedea şi ce vor cetăţenii Sucevei”.

Zarojanu a spus că viitorul candidat al PNL va trebui să fie unul „foarte bun”, pentru a avea cele mai mari şanse să obţină fotoliul de primar al Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu, posibilul candidat al PNL pentru primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 2217 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Zarojanu, posibilul candidat al PNL pentru primăria Suceava3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Niciodata dvs primarita!!! trimis de
( 5 feb 2008, 11:21:40
Mie mi-ar fi rusine sa candidez in locul dvs.Numai l-ati incurcat pe Lungu la primarie;ati mers pe la posturile TV locale,ati notat cu pixul si nu atifacut nimic,absolut nimic,doar...vom face spuneati.Probabil in secolul urmator,tto atunci cand veti avea sansa sa fiti pprimarita ,alturi e PNL-ul corupt si distrugator de tara a lui Tariceanu si patriciu,sefii mafiei romane!Vti obtine sub 10 % in alegerei doamna draga!
1.1  RE: Niciodata dvs primarita!!! trimis de
( 5 feb 2008, 14:11:34
Esti gresit informat mai baiete. Doamna viceprimar are o activitate foarte buna. Vad ca fiindca domnul Lungu e tradator si a dezertat din PNL, acest partid nu mai este bun . Esti un oportunist mai baiatule. Trezeste-te !!!!!!!!!!!
2.   Taci ma din gura trimis de
( 5 feb 2008, 11:44:36
Pupincurist ce esti tu ! dute in p.d.l (traducerea mai incolo)

Mai si fie lungu e sabotat la primarie! Ce masuri a luat lungu impotriva firmei muha care construieste un bloc cu 9 etaje in obcini si toate apa o pompeaza in strada principala chiar bulevard??

Iti spun eu pupincuritule ce masuri a luat lungu : masura fundului lui flutur ca sa-l poata linge in liniste si bineinteles plicul de la muha ca s-a facut ca inchide ochii la mizeriile acestei companii!
3.   E super trimis de
( 5 feb 2008, 11:44:53
Trebuie ca cineva sa traga PNL-ul in jos si ca atare sucevenii au gasit-o pe Zarojanu
4.   :) trimis de
( 5 feb 2008, 11:45:36
fah zarojanco, ce primarie vrei?

vezi ca incepe Clona la 22:00 pe acasa TV
5.   Doamna trimis de
( 5 feb 2008, 12:25:55
FIECARE CETATEAN ARE DREPTUL SA CANDIDEZE ,DE CE SUNTETI RAUTACIOSI CU DOAMNA Z.. AR FI BINE SI LA RADAUTI SA AVEM DREPT CANDIDAT O FEMEIE ,DE FRUNZA NE-AM SATURAT.
6.   Doamna spaga trimis de
( 5 feb 2008, 12:44:37
Ma surprinde si incep sa vars pe politica asta suceveana, cand o "domna" spagara, care a folosit si a distrus in interes propriu toate spatiile verzi din suceava din autorizatii de constructii si sticand o imagine a unui oras care dupa patru ani arata ingrozitor. Nici Lungiu dar nici acesta BARBII A POLItiCI sucevene care intotdeanu se tutuieste de mama focului nu are ce cauta in politica suceveana.

Domnilor Suceveni ce a facut si Lungu la primarie. A facut o firma FLORCONSTRUCT care impreuna cu fretelo primarului si alti acoliti au distrus spatii verzi, a farmat carosabilu, a luat spaga mare de la supermarketurile si hiper. ca sa poata sa functioneze dar cel mai gvrav lucru NU A PUTUT CA IN CAlITATE DE PRIMAR NU SA OCUPAT DE ECONOMIA SUCVEVEI SI DE ATRAGEREA UNOR INVESTITORI STRAINI A. I. SA POATA COMPENSA HOTIA SI JAFUL CARE L-A ORCHESTRAT IN TIMPUL CELOR 4

ANI CAT A FOST PRIMAR.

Canditi si cugetati nici LUNGU nici doamna SPOIOTA CU AUR nu au c e cau
6.1  RE: Doamna spaga trimis de
( 5 feb 2008, 20:12:35
felicitari ai perfecta dreptate
7.   ADEVARUL trimis de
( 5 feb 2008, 13:15:23
SENZATIONAL !!! STIMATI CITITORI AM AVUT OCAZIA SA LUCREZ CU DOAMNA VICEPRIMAR ZAROJANU IN CAMPANIA LOCALA DIN 2004 SI NU NUMAI SI AS PUTEA SA VA SPUN CA ESTE O FEMEIE ATAT IN PARTID CAT SI LA FIRMA CARE O ADMINISTREAZA "MOLDSILVA" MANDRA SI AROGANTA,CONSIDERAND CA CEILALTI MEMBRII AI PARTIDULUI SAU ANGAJATI SUNT NISTE MARIONETE PE CARE EA LE POATE CONDUCE CUM DORESTE.IN SPATELE ACELUI ZAMBET MESCHIN SE ASCUNDE O FEMEIE MESCHINA CONCENTRATA MAI MULT SPRE AVERE SI PUTERE SI NU SPRE BINELE CETATEANULUI SAU MEMBRULUI DE PARTID .
7.1  RE: ADEVARUL trimis de
( 5 feb 2008, 14:15:35
Tu esti unul dintre aceea cu fundul in doua luntre putin la PNL si mai mult la PL-D. Rusine
8.   Atentie pnl trimis de
( 5 feb 2008, 13:19:29
candidatura doamnei zarojanu la primaria sucevei ar fi cel mai mare ajutor pentru cotracandidati. trebuie sa mai treaca 4 ani sa mai sperati, acum trebuie sa platiti toate balbaielile. aceleasi sanse le are si psd-ul d-le iordache. in noul mandat de nu ve-ti aduce investitori economici se va termina domnia lungu. notati-va si luati aminte politicienilor- ceilalti nu mai contati in alegeri. dati banii la copii si batrani.
9.   SPAGARA ZAROJANU trimis de
( 5 feb 2008, 13:53:01
TOVARASA (CA DOAMNA NU E) ZAROJANU CARE ESTE.SUNT O CEATATEANCA NEMULTUMITA. AM DEPUS DE MAI MULTI ANI LA PRIMARIA SUCEAVA DOSARUL PT LOCUINTA SOCIALA SI AM ASTEPTAT UN RASPUNS.CAND M AM DUS SA VAD DACA POT PRIMI LOCUINTA MI S A ZIS DE UNA DIN FUNCTIONARE CA NU AM SA PRIMESC NICIODATA O LOCUINTA DEOARECE TR SA AM BANI MULTI SI PANA NU DAU NU AM SA AM. ASA CA I AM ZIS CA NU AR FI O PROBLEMA SI I AM DAT 100 DE EURO SI EI CARE DEVENIND BINEVOITOARE M A DIRECTINTIONAT SPRE TOVARASA ZAROJANU SI FLORISTEANU CARE LA RANDUL LOR SA MA AJ SA AJ AJUNG LA LUNGU CARE SA MA AJ SA OBT LOCUINTA DIN FOND LOCATIV DE STAT.ZIS SI FACUT!MI A CERUT PRIN INTERMEDIARUL DE FLORISTEANU 7000 DE EURO CARE I AM DAT.DOAR ASA AM PUTUT PRIMI LOCUNTA ANUL TRECUT IN CARE ACUM STAU.
9.1  RE: SPAGARA ZAROJANU trimis de
( 5 feb 2008, 14:14:00
Nu se ocupa de locuinte doamna Zarojanu ci domnul Lungu. Serv. locativ este in subordinea lui. El hotaraste
10.   E superioara voua distrusilor chiar de e mediocra trimis de
( 5 feb 2008, 13:54:40
toti in politica sunt ,,slabi "in afara de 200 kg de la psd, dar zarojanu e net superioara voua celorlalti ...in privinta firmei ratatu ala care comenteaza nu e in stare sa faca nimic si comenteaza degeaba...ratatule cine nu te lasa sa ai firma?sa traiesti pe spinarea ta prin munca nu cu mana intinsa ...nulitate ce esti...daca ati avea dorinta de munca si putin creier ati face bani din munca pe cont propiu...dar cum nu aveti ramaneti ratati comunisti...cersetori si spagari
10.1  RE: E superioara voua distrusilor chiar de e mediocra trimis de
( 5 feb 2008, 20:16:58
pupo in fund
11.   PRIMAR trimis de
( 5 feb 2008, 14:17:28
O sustin pe doamna Zarojanu. Merita
12.   MATEI CORINA trimis de
( 5 feb 2008, 14:20:16
ASTA STIU CA NU SE OCUPA DE LOCUINTE DAR EA A FOST UNA DINTRE INTRMEDIARE.
13.   SPAGARA ZAROJANU trimis de
( 5 feb 2008, 14:25:26
IN DEFINITIV ESTE O SPAGAGARA
13.1  RE: SPAGARA ZAROJANU trimis de
( 5 feb 2008, 14:35:28
total aiurea draga Corina. Crede-ma stiu ce spun. Am date concrete. Sigur nu intra in aceasta categorie.
14.   Fiti curajoasa trimis de
( 5 feb 2008, 14:40:06
Este foarte bine sa -si depuna candidatura. Are la activ multe lucruri bune. Nu poate fi pe placul tuturor dar imaginea ei este buna. Cei care o cunosc o apreciaza. Avem nevoie de oameni demni, competenti si harnici. Este greu dar nu imposibil.
14.1  RE: Fiti curajoasa trimis de
( 5 feb 2008, 20:19:22
tu trebuie sa fii fratele ei sau amant
15.   RE:LIA POPESCU trimis de
( 5 feb 2008, 14:43:39
NU AM AFIRMAT CA INTRA IN ACEASTA CATEGORIE DAR A FOST UN INTERMEDIAR.CE NU INTELEGETI ???

INTERMEDIAR
15.1  RE: RE:LIA POPESCU trimis de
( 5 feb 2008, 15:30:03
Stimata doamna,lucrurile pe care le spuneti sunt deosebit de grave.Sper ca in afara de dorinta de a face declaratii ce se vor senzationale,detineti si oarece probe in favoarea celor afirmate.Cele postate de Dvs.pot fi considerate autodenunt,lucru care va scoate de sub incidenta articolului de Cod penal privitor la savarsirea infractiunii de dare de mita.Va sugerez sa va adresati procurorilor DNA Suceava.Puteti contribui si Dvs. la eradicarea sau macar diminuarea fenomenului de coruptie,una dintre cele mai mari maladii care afecteaza societatea romaneasca.
16.   In sfarsit FLORISTEANU iese la iveala ce face trimis de
( 5 feb 2008, 16:49:21
cetateni va apreciez ca spuneti adevarul...numai asa ii vom invinge pe spagarii care de iau tain la ceea ce ni se cuvine...in special tot respectul pt Matei Corina...la DNA ai posibilitatea sa zici adevarul si nu patesti nmic..intri in programul de protectie a martorilor...nu crede amenintarile psd istilor...ca se tem de noi chiar de nu o arata...asa vom invinge...exista sanse reale sa ti se dea banii inapoi de catre FLORISTEANU...suma care ati dat o
17.   Primar tradator trimis de
( 5 feb 2008, 17:58:23
wa, ce v-am spus eu asta toamna, ca regatzeanul primar ( blue blood) are sa tradeze! Am avut dreptate?!

Este un om lacom, pervers care isi urmareste propriile interese, nu pe ale cetatenilor! Tampitul mai vrea primar un mandat, hai sa-i dam un sut in cour!

Lunguleeee, lasa-neeeee!!! Tradatorule!! Ai sa intri la ghena de gunoi a istoriei!
17.1  RE: Primar tradator trimis de
( 5 feb 2008, 20:22:13
vin sa te ajut
18.   :)) trimis de
( 5 feb 2008, 20:07:26
ahahahahahahaha
19.   Angelo, ti-ai spalat blidele azi? trimis de
( 5 feb 2008, 22:38:38
Candidatii la primaria Sucevei precum Zarojanu si Iordache sunt niste muste cand vine ciclonul Lungu/Flutur/Andreica.....si dl briceag, bine-inteles cu toata escadrila PDL.

Sansele lui Lungu sunt de 100%. Deci, nu va mai consumati energia de pomana.

19.1  RE: Angelo, ti-ai spalat blidele azi? trimis de
( 6 feb 2008, 01:10:42
Presimt ca am sa te vad facamdu-ti harakiri in fata primariei cand o sa vezi cine iese primar,,,,,apropo....musti din perna sau sufli in ceafa?
19.2  RE: Angelo, ti-ai spalat blidele azi? trimis de
( 6 feb 2008, 01:13:40
PD-L = partidul democratilot **********
20.   Siktir trimis de
( 5 feb 2008, 23:47:56
M-am saturat de Lungi,Zarojance,Virginei,taranei si cucoane parvenite!Cu banii nostri,din taxe si impozite,aducem un specialist in administratie locala dintr-o tara europeana sau chiar asiatica,sa ne faca oras frumos,fara chioscuri,garaje,panselute spanzurate si mult,mult glod ,praf si mult bazar cu evaziune fiscala!
21.   ANALFABET trimis de
( 6 feb 2008, 00:00:05
tato pup o se scrie nu pupo ,te gandesti la ce pupi tu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei