Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 feb 2008 - Anul XIII, nr. 29 (3710)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ion Barbu vrea un contract pe viaţă la Farul Constanţa

Marţi, 5 Februarie 2008 (15:59:07)


Fundaşul central al echipei Farul Constanţa, Ion Barbu, în vârstă de 31 de ani, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că şi-ar dori să-şi încheie cariera la gruparea de pe litoral şi apoi să activeze ca antrenor la aceeaşi formaţie.
  "Eu am contract până în 2010 cu Farul, echipă la care sunt de aproape opt ani. Mi-aş dori un contract pe viaţă cu Farul şi voi avea o discuţie cu cei din conducere în acest sens pentru a rămâne la club şi după ce mă voi retrage. M-am ataşat foarte mult de acest club, de oraş şi aş dori să îmi închei aici cariera de jucător şi apoi să încep la Farul profesia de antrenor. Deja am luat examenul care îmi permite să fiu antrenor principal în Liga a III-a şi secund în Liga a II-a, urmând ca în acest an să dau examenul ce îmi va permite să fiu principal în Liga a II-a şi secund în Liga I", a spus Ion Barbu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ion Barbu pune evoluţiile sale bune din meciurile amicale ale echipei sale pe seama energiei pe care a căpătat-o după ce s-a născut fetiţa sa Arina Maria. "La finele anului trecut când s-a născut fetiţa mea, Arina Maria, mi s-a împlinit cel mai mare vis pe care îl aveam. Parcă sunt un alt om, am o energie mult mai mare, o voinţă pe care nu o mai regăseam în ultima vreme. Sunt bucuros pentru reuşitele mele, îmi dau multă încredere însă important este să înscriu în jocurile oficiale. Ce mă bucură mai mult decât aceste goluri este faptul că echipa joacă din ce în ce mai bine, ne legăm altfel, combinăm mult mai eficient şi avem mult mai multe situaţii de a înscrie. La modul în care Farul a început să joace cred în proporţie de 99 la sută că nu vom avea probleme în privinţa retrogradării. Nu contează că celelalte echipe s-au întărit foarte mult, noi ne bazăm pe jocul nostru care sunt convins că va fi o surpriză plăcută pentru multă lume", a explicat Barbu.

Fundaşul constănţean a reuşit să marcheze două goluri în meciurile de pregătire, contra echipei Dunărea Galaţi şi Honved Budapesta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Barbu vrea un contract pe viaţă la Farul Constanţa.
 Vizualizări articol: 529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ion Barbu vrea un contract pe viaţă la Farul Constanţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei