Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 feb 2008 - Anul XIII, nr. 29 (3710)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iancu afirmă că Poli nu are banii necesari pentru transferurile slovacilor Brezinsky şi Borbely

Marţi, 5 Februarie 2008 (13:51:09)

Preşedintele Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, a declarat, marţi, agneţiei MEDIAFAX, că gruparea pe care o conduce nu va putea realiza transferurile jucătorilor slovaci Milos Brezinsky şi Balazs Borbely, întrucât acţionarul majoritar Balkan Petroleum a decis să nu mai investească în echipă.
  "Dacă nu se va investi cu ce să-i plătim? Bădoi, Milhazes şi Martinez sunt achitaţi, nu e nicio problemă. Problema e la transferurile lui Brezinsky şi Borbely, pe care ar trebui să le achităm zilele acestea. În cazul în care Balkan nu investeşte, nu avem alte resurse. Suntem cu toate datoriile la zi, ne-am achitat de tot, mai puţin aceste două transferuri pe care nu le-am achitat. Sunt transferuri importante, costă peste 1,6 milioane de euro, dar din punctul ăsta de vedere e nevoie de susţinere din partea acţionarilor", a spus Iancu.

Oficialul grupării timişorene speră ca antrenorul Dusan Uhrin să înţeleagă situaţia creată şi să nu părăsească echipa. "Eu sper ca Uhrin să înţeleagă situaţia de faţă şi să meargă în continuare cu echipa, dar dacă nu va înţelege ce pot eu să fac? Nu ne-a reproşat niciodată nimic, deocamdată suntem în timpii de transfer, poate vom reuşi să determinăm Balkan să investească în continuare, să-i conving, dar nu ştiu care va fi reacţia lui. Nu ne-am certat cu nimeni, nu există nicio problemă, dar sper să nu apară probleme", a mai afirmat Iancu.

Preşedintele grupării timişorene spune că decizia BkP de a nu mai investi în Poli vine în urma tergiversării răspunsului conducerilor Consiliului Local şi Consiliului Judeţean, în ceea ce priveşte cooptarea acestor instituţii în rândul acţionarilor: "Repet până va înţelege toată lumea. BkP-ul, ca acţionar al Politehncii Timişoara, nu mai investeşte atâta timp cât acţionariatul nu este consolidat prin participarea puterilor locale, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. Pentru că ei sunt proprietarii a tot ce există mijloace fixe, logistică în domeniul fotbalului. Noi nu putem investi în continuare şi acolo, şi acolo, atâta timp cât proprietarii nu sunt alături de noi. Dacă Balkan nu investeşte suntem obligaţi să trăim din resurse proprii. În cazul în care puterea locală nu vine alături de noi trebuie să vedem cum continuăm, la ce nivel şi care sunt noile obiective ale echipei".

Motivul neimplicării autorităţilor locale în soarta echipei este explicat de Iancu prin faptul că acestea nu sunt interesate de fotbal. "În noimebrie anul trecut, a fost un termen la care trebuia să ne dea un răspuns, apoi în ianuarie, acum în februarie. Le-am explicat mereu că se va ajunge la asta şi uite că s-a ajuns. Şi asta probabil din cauza faptului că pe nimeni de acolo nu interesează fotbalul. Şi în aceste condiţii, de ce m-ar interesa pe mine? Bineînţeles că voi pleca şi eu în cazul în care Balkan Petroleum se va retrage. Sunt preşedinte la Balkan şi la Politehnica. În momentul în care Balkan nu mai finanţează, automat trebuie să plec nu?", a mai spus Iancu.

El a dezminţit totodată faptul că va investi la Rapid, aşa cum declarase acţionarul giuleştean George Copos când a anunţat că va părăsi gruparea giuleşteană.

Referindu-se la posibilitatea ca fundaşul australian Jon McKain să ajungă la Dinamo, Iancu spune că acesta se află în ultimele şase luni de contract şi poate negocia singur cu orice grupare. "McKain se află în ultimele şase luni de contract cu noi şi îşi negociază singur posibilităţile de a juca la orice echipă. Unde vrea el să joace, acolo va juca. Nu ştiu dacă va ajunge la Dinamo, pentru că nu negociem noi pentru el", a mai spus Iancu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iancu afirmă că Poli nu are banii necesari pentru transferurile slovacilor Brezinsky şi Borbely .
 Vizualizări articol: 535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iancu afirmă că Poli nu are banii necesari pentru transferurile slovacilor Brezinsky şi Borbely0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei