Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 feb 2008 - Anul XIII, nr. 29 (3710)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cioroianu se declară afectat de "lucruri nejudecate" spuse despre el

Marţi, 5 Februarie 2008 (17:12:05)


Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă referitoare la bilanţul activităţii MAE, că au existat lucruri care l-au afectat şi că îşi reproşează faptul că a avut "sinceritatea omului care ştie că apără adevărul".
  "Îmi reproşez foarte mult faptul că am apărut deseori încercând să susţin idei pe care eu le-am considerat adevărate în acel moment, şi poate că ecoul pe care l-am avut nu a fost întotdeauna cel mai bun", a spus Cioroianu.

"Am participat la emisiuni de televiziune (...) ducându-mă cu sinceritatea omului care ştie că apără adevărul. Şi s-a întâmplat că uneori (...) practic nu de adevăr se discuta acolo", a spus Cioroianu.

El s-a referit concret la "informaţia" potrivit căreia ar fi plecat, luni, din timpul conferinţei de presă a lui Nicolas Sarkozy.

"Vă daţi seama că sunt lucruri care mă ating şi pe mine, ca pe oricare dintre dumneavoastră. Când vezi astfel de lucruri nejudecate spuse despre tine, te revolţi ca orice om. Şi cred că am greşit anul trecut încercând de fiecare dată să dau replici", a spus Cioroianu.

El a amintit că i s-a reproşat faptul că l-ar fi primit pe ministrul Serbiei "într-un anumit fel", cu replica "Vuk, prietene!", de către oameni "care se presupune că ar fi trebuit să cunoască protocolul". "La astfel de lucruri nu poţi să dai replică", a spus el, adăugând că nu mai simte nevoia unor replici sau precizări.

"Poate încă mai sunt oameni în ţară care încă îşi imaginează că eu am stat de vorbă cu Condoleezza Rice doar 60 de secunde. Pentru cei care preferă să creadă asta, hai să mergem mai departe, avem de lucru", a conchis ministrul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cioroianu se declară afectat de "lucruri nejudecate" spuse despre el .
 Vizualizări articol: 516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cioroianu se declară afectat de "lucruri nejudecate" spuse despre el0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei