Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2007 - Anul XII, nr. 300 (3669)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Krumbholz: Românii au o jucătoare extraordinară, Cristina Neagu, care ne-a făcut să pierdem meciul

Vineri, 14 Decembrie 2007 (13:12:31)

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a Franţei, Olivier Krumbholz, a calificat înfrângerea, cu scorul de 34-31, din meciul cu România, drept "o mare decepţie" şi a precizat că jucătoarea cu numărul 8 din echipa lui Gheorghe Tadici le-a făcut pe franţuzoaice să piardă.
 
  "Este o mare decepţie, am făcut un meci mare, cu spectacol. Începutul celei de-a doua reprize a fost dezastruos. Românii au o jucătoare extraordinară, numărul 8 (Cristina Neagu), care ne-a făcut să pierdem. La doar 19 ani, ea a bulversat total sistemul nostru defensiv", a spus Krumbholz, potrivit site-ului oficial al competiţiei.

Krumbholz crede că naţionala Franţei nu a putut "să acopere toate spaţiile". "Nu am putut să acoperim toate spaţiile. Ele sunt mai mari, mai rapide, trag la poartă mai puternic. Chiar dacă jocul echipei Franţei este frumos, cu pivoţi buni, linia defensivă este mai problematică", a explicat tehnicianul.

Camille Ayglon s-a declarat foarte dezamăgită de înfrângere. "Am crezut în calificare până la final. În această seară vom viziona îndelung înregistrarea meciului. Ştiam că româncele îşi revin adesea în repriza a doua", a spus handbalista franceză, imediat după meci.

Sirama Dembele consideră frustrant faptul că Franţa a avut posibilitatea să învingă, după ce la finalul primei reprize conducea cu scorul de 14-8. "Am avut meciul în mână şi am cedat. Este frustrant. Nu ştiu ce s-a întâmplat în repriza a doua. Nu ştiu ce să spun. Sunt dezolată", a precizat Dembele.

Delphine Guehl a afirmat că jucătoarele franceze au fost surprinse de apărarea bună a României. "Româncele sunt cunoscute ca având o apărare să spunem mai lejeră şi în a doua repriză s-au luptat cu adevărat, iar nouă ne-a luat ceva timp să ne adaptăm la această intensitate la care nu ne aşteptam", a explicat handbalista.

Portarul Valerie Nicolas a declarat că Franţa putea învinge România. "Decepţia este mare, deoarece sunt convinsă că puteam învinge. Nu vom deveni campioane mondiale la noi acasă, ceea ce este neplăcut", a precizat Valerie Nicolas.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Krumbholz: Românii au o jucătoare extraordinară, Cristina Neagu, care ne-a făcut să pierdem meciul.
 Vizualizări articol: 581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Krumbholz: Românii au o jucătoare extraordinară, Cristina Neagu, care ne-a făcut să pierdem meciul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gomboţi cu iaurt 4 porţii – 60 minute1 pahar mare iaurt (500g)1 pahar griş (acelaşi)1 pahar lapte (acelaşi)200g smântână200g dulceaţă de vişine100g zahăr pudră200g pesmet200ml uleiun vârf de cuţit sare Se fierb... Citeşte