Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2007 - Anul XII, nr. 300 (3669)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicoleta Grasu - atleta anului 2007 în România

Vineri, 14 Decembrie 2007 (19:34:27)

Nicoleta Grasu a fost desemnată, vineri, atleta anului 2007 în România, în cadrul galei organizată de Federaţia Română de Atletism (FRA), după ce s-a impus în faţa sportivelor Lidia Şimon, Cristina Casandra, Bianca Perie, Elena Lavric şi Ancuţa Bobocel.
  Grasu a obţinut în acest an locul 4 la aruncarea discului la Campionatele Mondiale de la Osaka.

"Mă aşteptam să fiu sportiva anului pentru că bănuiesc că au luat în calcul rezultatele de la CM. Mă bucur pentru premiu şi sper ca anul viitor să nu dezamăgesc la JO, unde sper într-o evoluţie cât mai bună având în vedere că sunt spre sfârşitul carierei", a spus Nicoleta Grasu.

Lidia Şimon a câştigat titlul de cea mai bună atletă la seniori în 2007. Şimon a obţinut locul cinci în proba de maraton la Campionatele Mondiale de la Osaka. Locul doi a fost ocupat de Claudia Ştef, locul 6 la 20 km marş la CM de la Osaka. Locul trei a revenit Cristinei Casandra, atletă care a ocupat locul 6 la 3.000 metri obstacole la Osaka.

În topul celor mai buni atleţi la tineret, primul loc a fost ocupat de Angela Moroşanu, urmată de Ancuţa Bobocel şi Maria Negoiţă. La juniori s-a impus, Bianca Perie, dublă campioană mondială la aruncarea ciocanului, urmată de Elena Lavric şi de Andreea Ionescu.

"Nu mă aşteptam să fiu premiată, este frumos că cineva s-a gândit la noi să ne recompenseze pentru munca depusă în timpul anului. Anul viitor nu-mi rămâne decât să fructific printr-o medalie olimpică cei patru ani de muncă", a spus Moroşanu.

În cadrul galei intitulată "Întâlnirea campionilor", au mai fost premiaţi antrenori, asociaţii judeţene, cluburi sportive, direcţii judeţene pentru sport, atleţi veterani şi copii.

De asemenea, a fost premiat şi atletul Marian Oprea, deşi acesta nu a obţinut performanţe deosebite în 2007, fiind mai mult accidentat. Când a urcat pe scenă, Oprea a spus că nu i se pare că merita acest premiu.

"Atâta timp cât a fost gala atletismului românesc în 2007 nu cred că meritam vreun premiu, pentru că nu am avut performanţe în acest an. Nu ştiu ce criterii au avut cei care au decis să mă premieze, dar le mulţumesc. Sper ca anul 2008 să fie mult mai bun ca acesta şi să obţin o medalue la Olimpiadă", a spus Oprea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicoleta Grasu - atleta anului 2007 în România.
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicoleta Grasu - atleta anului 2007 în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gomboţi cu iaurt 4 porţii – 60 minute1 pahar mare iaurt (500g)1 pahar griş (acelaşi)1 pahar lapte (acelaşi)200g smântână200g dulceaţă de vişine100g zahăr pudră200g pesmet200ml uleiun vârf de cuţit sare Se fierb... Citeşte