Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2007 - Anul XII, nr. 300 (3669)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu le propune lui Tăriceanu şi Cioroianu să nu expulzeze diplomaţi moldoveni, ca reciprocitate

Vineri, 14 Decembrie 2007 (20:04:38)

Preşedintele Traian Băsescu le-a propus, vineri, primului-ministru Călin Popescu Tăriceanu şi ministrului de Externe Adrian Cioroianu să nu expulzeze diplomaţi moldoveni ca răspuns la gestul Chişinăului de a declara persona non grata doi diplomaţi români, au declarat surse oficiale.
  Conform surselor citate, Băsescu le-a spus lui Tăriceanu şi Cioroianu că, în astfel de cazuri, în relaţiile cu orice stat, se obişnuieşte să se răspundă cu un gest similar.

Şeful statului le-a propus, însă, acestora să nu reacţioneze astfel, argumentând că România are relaţii speciale cu Republica Moldova.

Autorităţile de la Chişinău au anunţat, miercuri, că doi diplomaţi ai ambasadei României la Chişinău au fost declaraţi persona non grata pentru incompatibilitatea activităţii lor cu statutul diplomatic deţinut, aceştia trebuind să părăsească ţara în decurs de 24 de ore.

Cei doi diplomaţi români de la Ambasada României la Chişinău, declaraţi persona non grata de către autorităţile moldovene, sunt Laurenţiu Pinte - care ocupă funţia de secretar I - şi Vasile Nanea, consilierul cultural al misiunii diplomatice, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse diplomatice.

Cei doi diplomaţi au revenit în ţară, joi după-amiază, prin Vama Albiţa, fiind însoţiţi de mai mulţi reprezentanţi ai Ambasadei României în Republica Moldova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu le propune lui Tăriceanu şi Cioroianu să nu expulzeze diplomaţi moldoveni, ca reciprocitate.
 Vizualizări articol: 1306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Băsescu le propune lui Tăriceanu şi Cioroianu să nu expulzeze diplomaţi moldoveni, ca reciprocitate1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gomboţi cu iaurt 4 porţii – 60 minute1 pahar mare iaurt (500g)1 pahar griş (acelaşi)1 pahar lapte (acelaşi)200g smântână200g dulceaţă de vişine100g zahăr pudră200g pesmet200ml uleiun vârf de cuţit sare Se fierb... Citeşte