Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2007 - Anul XII, nr. 300 (3669)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Lungu acuză PSD că vrea să modifice bugetul prin forţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Ion Lungu, îi acuză pe social democraţi că vor să introducă prin forţă şi intimidare amendamentele la bugetul pe 2008 al municipiului Suceava.

Lungu a făcut referire la declaraţiile preşedintelui organizaţiei municipale Suceava a PSD, consilierul local Virginel Iordache, care a ameninţat că aleşii social democraţi nu vor vota bugetul pe anul viitor dacă nu le vor fi aprobate amendamentele care se referă în special la alocarea de fonduri pentru repararea unor străzi.

Mai mult, Iordache a spus că aleşii PSD vor părăsi sala de şedinţe în semn de protest.

„Nu pot să fiu de acord cu această încercare de intimidare prin forţă că dacă nu se aprobă amendamentele lor părăsesc sala. Deocamdată, primăria are un primar, are un aparat de specialitate, are cine face bugetul.

Apoi este atributul primarului să propună bugetul în Consiliul Local. Sigur, ei pot veni cu amendamente, dar nu putem merge pe un buget al PSD-ului. Ei au guvernat patru ani de zile în municipiu şi s-a văzut ce s-a făcut. Eu zic să aibă răbdare să finalizăm şi noi mandatul şi cei care vor decide vor fi cetăţenii municipiului Suceava”, a declarat Lungu.

El a adăugat că bugetul Sucevei pe 2008 este bine fundamentat, arătând că pentru reparaţii străzi sunt prinse sume mai mari ca cele din anii anteriori.

„Eu zic că am făcut un buget destul de bine fundamentat. Avem sume destul de importante prinse la reparatul străzilor, dar fiecare amendament se discută, este binevenit acolo unde sunt scăpări ale executivului”, a mai spus primarul.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu acuză PSD că vrea să modifice bugetul prin forţă.
 Vizualizări articol: 1013 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Lungu acuză PSD că vrea să modifice bugetul prin forţă3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Declaratii de politrici trimis de
(14 dec 2007, 14:41:06
Uite cine vorbeste de intimidari. Poate ne spune Lungu cati functionari publici au fost intimidati sa se inscrie la PNL. Cat despre faptul ca ceilalti au guvernat patru ani, dar nu s-a vazut nimic... pot spune ca acu' ne-au iesit ochii din cap de cate vedem. Numai gropi, santuri, strazi supraaglomerate... etc.
1.1  RE: Declaratii de politrici trimis de
(15 dec 2007, 11:03:38
Draga ALEXX cati din Primarie au fost fortati sa se inscrie in PNL? Hai spune te care le stii pe toate. Hmmmm? Iti spun eu: nici macar UNUL! Lasa afirmatiile gratuite deoparte ca nu iti sade bine.
1.2  RE: Declaratii de politrici trimis de
(15 dec 2007, 12:58:38
Probabil ca lucrezi la primarie. Din aceasta cauza intelegi de ce nu pot sa dau nume, mai ales acum cand se zvoneste ca o sa va mareasca salariile cu cel putin 40% (unora, depinde cum dispune primarul). Va compatimesc pentru compromisurile pe care sunteti nevoiti sa le faceti pentru a va pastra locurile de munca.
2.   Alexx psd trimis de
(14 dec 2007, 17:56:43
De unde esti asa de bine informat? Ai citit cumva vreo brosura psd? Sau ai auzit din vecini ce bine era in epoca comunisto-pesedista?
2.1  RE: Alexx psd trimis de
(14 dec 2007, 23:13:33
Stai linistit, nu tin cu PSD-ul, si nici cu alt partid. Cat despre informatiile pe care le am... sunt adevarate.
3.   Pt. Suceveanul trimis de
(14 dec 2007, 23:00:33
Am fost angajat intr-o institutie publica pe vremea cat era PSD-ul la putere. Am data concurs si... am intrat fara spaga (nu-mi venea sa cred). A trebuit sa plec de acolo pentru ca... nu m-am inscris in PSD. Ca sa fiu mai clar: aveam cel mai mic salariu, nu eram trecut la ore suplimentare, eram trimis tot timpul pe teren (fara masina, ci cu autobuzul), eram sarit de la premii, de la promovari... etc. S-a ajuns ca o persoana cu 12 clase, care a venit dupa mine in institutie, dar care facea parte din PSD sa ajunga sa-mi ordone. Mi s-a sugerat sa ma insriu in PSD daca vreau sa mai lucrez acolo si sa ma realizez. Normal ca am plecat de acolo la o firma privata unde sunt platit mult mai bine. Inca mai pastrez legatura cu fostii mei colegi care atunci s-au inscris la PSD, apoi au trecut la PNL (dupa cum a batut vantul). Toti mi-au confirmat ca nu s-a schimbat nimic. E la fel ca si atunci cand era PSD-ul la putere. Aceiasi sefi (functionari publici superiori cu rang de directori) cu aceleasi
3.1  RE: Pt. Suceveanul trimis de
(14 dec 2007, 23:18:38
Cat despre actualul primar... am dinte impotriva lui pentru ca l-am votat. A promis ca va schimba ceva si eu l-am crezut (mea culpa). Nu a facut mai nimic (in afara de cateva pavele care peste 2-3 ani se vor strica). In rest... aceleasi strazi, aceleasi gropi, aceleasi parcari, iar daca te duci la primarie... aceiasi functionari care te trateaza cu acelasi sictir.
3.2  RE: Pt. Suceveanul trimis de
(15 dec 2007, 11:06:43
Daca ai lucrat intr-o institutie publica posibil sa fi fost si tu functionar public. Ia spune tu, pe cati i-ai tratat cu sictir??????
3.3  RE: Pt. Suceveanul trimis de
(15 dec 2007, 12:54:00
Pe nimeni. Am respectat persoana chiar si atunci cand nu avea dreptate. Le spuneam ce sa faca, unde si cum sa se adreseze. Chestia asta a suparat pe unii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gomboţi cu iaurt 4 porţii – 60 minute1 pahar mare iaurt (500g)1 pahar griş (acelaşi)1 pahar lapte (acelaşi)200g smântână200g dulceaţă de vişine100g zahăr pudră200g pesmet200ml uleiun vârf de cuţit sare Se fierb... Citeşte