Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2007 - Anul XII, nr. 300 (3669)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trafic infernal pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dansând pe polei. Şoferii care s-au aflat pe străzile municipiului Suceava ieri după-amiază, după ora 16.00, au avut de înfruntat un adevărat iad.

Zăpada căzută cu câteva zeci de minute mai devreme s-a transformat în polei, iar traficul a fost dat peste cap în întreg oraşul.

Nebunia care a cuprins toate zonele municipiului Suceava s-a prelungit până după ora 17.00, când şi traficul rutier s-a mai domolit. Luaţi din nou prin surprindere în plină iarnă, reprezentanţii firmei Rosal, care se ocupă cu deszăpezirea în municipiul Suceava, au găsit rapid şi explicaţii.

„Mai întâi a nins în Burdujeni şi Iţcani, motiv pentru care am dirijat toate maşinile în zonele respective. Ulterior, ninsoarea s-a mutat şi în celelalte zone ale oraşului, iar din cauza traficului auto intens nu s-a putut interveni în cel mai scurt timp. Nu putem face tot oraşul într-o oră, mai ales la o oră de vârf, când toţi oamenii se retrag spre case, iar numărul participanţilor la trafic este foarte mare”, a spus Adrian Niculescu, directorul Rosal Suceava.

Cert este că maşinile au circulat bară la bară, ambuteiajele au devenit parte din peisaj, iar nervii şoferilor au fost întinşi la maxim. Aşa se face că pentru un drum din centru spre Burdujeni, de exemplu, care în mod normal era parcurs în 10-15 minute, şoferii au avut nevoie de 30, chiar 45 de minute. La ieşirea din Suceava spre Ipoteşti, blocajul a durat până în jurul orei 18.00 şi a fost cauzat de un tir care a derapat. În aceeaşi zonă, o maşină a Rosal, venită pentru a arunca material antiderapant şi pentru a tracta tirul, a derapat şi a intrat în şanţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trafic infernal pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 1102 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 6 voturi
Trafic infernal pe străzile Sucevei3.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SERIOS? trimis de
(14 dec 2007, 11:09:30
DL NEAGU... HAI SA FIM REALISTI, NU A FOST CHIAR ASA DE RAU DUPA CUM VREI MATALE SA APARA, E IARNA CE NAIBA? SI "IARNA NU-I CA ....", MAI BINE SI-AR MAI LASA UNII MOFTUROSI SI BURTOSI MASINILE ACASA....
1.1  RE: SERIOS? trimis de
(14 dec 2007, 11:20:17
asta este iarna ,iar cei incepatori sa traga pe dreapta,acum in preajma sarbatorilor.
1.2  RE: SERIOS? trimis de
(14 dec 2007, 12:00:04
degeaba comentezi ady, chiar asa a fost...nu-s nici mofturos nici burtos si am avut de ajuns urgent la ipotesti si uite ca nu am putut. Ce daca-i iarna? Pentru ce sunt platiti cei ce trebuie sa aiba grija sa fie drumurile ok? Numai pentru activitatea din timpul verii? Nu cred...Intr-adevar cei incepatori ce cred ca nu se descurca n-au decat sa traga pe dreapta, dar ce vina au ceilalti ca pe drum era "sticla"?
1.3  RE: SERIOS? trimis de
(17 dec 2007, 08:43:27
In cazul asta invata sa conduci in conditii de iarna IN ORAS + faceti o excursie pana in Cj sau in Bucuresti ca sa vedeti cum se circula.
2.   ROSAL trimis de
(14 dec 2007, 11:59:54
E ADEVARAT CA A NINS DAR ROSAL A INTERVENIT LA TIMP. MARII CONDUCATORI AUTO AU AUZIT DE CAUCIUCURI DE IARNA, NISIP ....ETC.??????
3.   Iarna trimis de
(14 dec 2007, 12:44:06
e adevarat ca e greu iarna, dar ieri am circulat la fel de greu ca intr-o zi cu soare... adevarata problema e numarul mare de masini si aceleasi strazi neincapatoare
3.1  RE: Iarna trimis de
(15 dec 2007, 10:48:15
ca bine zici!
4.   Iarna trimis de
(14 dec 2007, 22:53:22
suceava ,este un oras frumos ok? dar strazile sint de acum 100 de ani ,ce vreti sa faca soferii in aglomeratia din centrul sucevei decit sa clacaoseze si sa injure pe toti edlii care conduc destinela sucevei ? daca in bucuresti unde circula toti maharii cu bmw nu au loc ce sa spunem de un amarit de oras ca suceava ,unde am avut parte de arhitecti de trei lulele si au facut ansambluri de blocuri cu alei de nu incape o masina asta e trebuie sa mai asteptam inca 100

de ani pina va veni un arhitect sa darime tot ce s-a costruit pe timpul comunismului si sa construim un oras european

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gomboţi cu iaurt 4 porţii – 60 minute1 pahar mare iaurt (500g)1 pahar griş (acelaşi)1 pahar lapte (acelaşi)200g smântână200g dulceaţă de vişine100g zahăr pudră200g pesmet200ml uleiun vârf de cuţit sare Se fierb... Citeşte