Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2007 - Anul XII, nr. 300 (3669)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Nu l-am invitat pe preşedintele Băsescu la unificarea PD-PLD

Vineri, 14 Decembrie 2007 (19:35:25)

Liderul democrat, Emil Boc, a declarat, vineri, că preşedintele Traian Băsescu nu a fost invitat la evenimentul politic de sâmbătă al unificării PD-PLD, şi că, în acest moment, nu mai există nicio barieră în calea apariţiei PD-L.
  "PD este pregătit să finalizeze procedura de unificare cu PLD în vederea creării PD-L. Din acest punct de vedere, PD a aprobat în Colegiul Director documentele care pregătesc această unificare politică între PD şi PLD: Statutul partidului, Programul partidului şi Protocolul de comasare între PD şi PLD", a anunţat Emil Boc.

Întrebat dacă în şedinţa Colegiului Director Naţional democraţii au avut obiecţii faţă de unificarea cu PLD, Boc a răspuns: "Nu au obiecţii, au fost doar discuţii pe articole unde s-au făcut observaţii doar de nuanţă tehnică. Nu a fost niciun fel de problemă politică în perspectiva realizării PD-L".

Preşedintele PD a susţinut că, în acest moment, nu mai există niciun fel de barieră politică sau juridică în calea realizării PD-L.

Întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu a fost invitat la unificarea PD şi PLD, Boc a răspuns: "Nu, nu a fost invitat".

Întrebat dacă Băsescu va veni, totuşi, sâmbătă, la unificarea celor două partide, Boc a spus: "Sincer să fiu, nu ştiu programul domniei sale şi n-am avut în vedere invitarea domniei sale la acest eveniment".

Liderul democrat a mai spus că, sâmbătă, la ora 11.00, vor începe şedinţele Convenţiei PD şi Congresului PLD, apoi, la 12.00 - 12.15 "se va lua o pauză de 15 minute".

El a arătat că, după această pauză, liberal-democraţii vor veni în sala de şedinţă a democraţilor, pentru a aproba prin vot unificarea celor două partide.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Nu l-am invitat pe preşedintele Băsescu la unificarea PD-PLD.
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Boc: Nu l-am invitat pe preşedintele Băsescu la unificarea PD-PLD5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gomboţi cu iaurt 4 porţii – 60 minute1 pahar mare iaurt (500g)1 pahar griş (acelaşi)1 pahar lapte (acelaşi)200g smântână200g dulceaţă de vişine100g zahăr pudră200g pesmet200ml uleiun vârf de cuţit sare Se fierb... Citeşte