Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2007 - Anul XII, nr. 300 (3669)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consecinţe

“Duş de sancţiuni” pentru conducerea Termica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ploaie de sancţiuni pentru conducerea Termica. La decizia primarului Ion Lungu, nemulţumit de faptul că nici ultimul termen dat pentru refacerea gropilor şi şanţurilor săpate prin toate cartierele Sucevei nu a fost respectat, conducerea societăţii de termoficare, de la director până la responsabilii de lucrări, a fost sancţionată cu 10% din salariul pe luna decembrie.

“E clar că nici unul dintre termenele stabilite până acum nu a fost respectat. Am insistat ca toate şanţurile şi gropile să fie astupate până la 15 decembrie, dar nici acest lucru nu a fost realizat. În consecinţă, am luat decizia să-l sancţionez pe directorul Termica, Constantin Plăcintă, cu 10% din salariul pe luna decembrie, urmând ca el, la rândul său, să aplice aceeaşi sancţiune tuturor responsabililor cu lucrările de termoficare demarate în vară. Dacă nici până în preajma Crăciunului nu vor fi astupate şanţurile şi să refacă temporar străzile, voi merge mai departe cu sancţiunile. Nu este posibil ca nici măcar acum, pe ultima sută de metri, să nu îi găsesc pe responsabilii de lucrări pe teren, cu excepţia lui Plăcintă şi a lui Frunzaru”, a declarat Ion Lungu, după un comandament furtunos pe care l-a avut la sediul societăţii de termoficare.

Diriginţi de şantier pentru lucrările viitoare

Edilul şef al Sucevei a spus că o mare parte din vină pentru întârzierile apărute se datorează faptului că Termica nu a avut diriginţi de şantier angajaţi special pentru a superviza aceste lucrări.

„Pentru lucrările de anul viitor le voi cere să aibă personal specializat, diriginţi de şantier, pentru că cei care au supravegheat acum lucrările de termoficare au alte meserii, nu au pregătirea necesară. Sper ca acum să ne lase vremea să finalizăm ce s-a început, iar de la anul să se lucreze cu mult mai bine, mai organizat”, a adăugat Ion Lungu.

Vină asumată

“Sunt răspunzător pentru acţiunile echipei pe care o conduc, aşa că trebuie să dau socoteală şi pentru problemele apărute. A fost o lucrare foarte dificilă, mult mai grea decât ne-am imaginat, dar au fost şi multe probleme de organizare. Pe lângă sancţiunile de acum, activitatea fiecărui angajat implicat în aceste lucrări va fi evaluată şi vom lua măsurile necesare”, a declarat directorul societăţii de termoficare a Sucevei, Constantin Plăcintă, anunţând un alt val de sancţiuni, pentru anul viitor.

Tot atunci va fi analizată şi activitatea firmelor implicate în executarea lucrărilor de termoficare, urmând să fie stabilite sancţiunile şi penalităţile care li se vor impune pentru nerespectarea contractelor încheiate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Duş de sancţiuni” pentru conducerea Termica.
 Vizualizări articol: 1978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
“Duş de sancţiuni” pentru conducerea Termica4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sanctiuni? trimis de
(14 dec 2007, 11:52:54
Ma intreb cum poate sanctiona un Primar pe directorul unei soc. comerciale, fie ea si de stat? Eventualele sanctiuni se dau de AGA, iar din cate stiu din acea fac parte alesi locali de la mai multe partide, nu numai de la PNL! Presupun ca este o gaselnita a celor doi (primar si director) numai asa, pentru opinia publica si presa. Dar pe primar cine-l sanctioneaza?
2.   Noi,trebuie sa tacem si sa suferim ca suntem multi trimis de
(14 dec 2007, 12:13:24
Da,asa cred si eu ca e un truc ieftin.. Pe primar, trebuie sa-l sanctionam, daca va fi nevoie, la alegerile ce vin. Este greu de inteles cum cei pusi in funtie nu se inconjoara de oameni competenti si sirguinciosi...au totusi o plaja mare de actiune si nu-i o problem! Noi,trebuie sa tacem si sa suferim ca... suntem cei multi!
3.   Bun si asa trimis de
(14 dec 2007, 15:33:39
adevarul e ca tare prosti mai credeti simpli oameni!!

mai dom' director placinta(cu nume foarte sugestiv...no comment) si zici matale ca asa prin obcini s-au astupat santurile!!da ma rog ...au fost trantite niste lopeti de balast acolo si gata

cine Doamne iarta-ma trebuie sa niveleze balastul...asa numai saarete a strada nu mai zic ca poate sa iti ramana papucul acolo??

Am o alta problema....cica s-a dat drumul la apa calda...dar e cam rece, cred ca de la ZAPADA de afara!!Ce sa mai zic de presiune....no comment parca se p*-** o gaina ca daca vrei sa faci un dus nu poti!!!Va rog din suflet rezolvati odata pentru totdeauna cu apa asta calda ca doar nu suntem in epoca de piatra sa facem crusta pe noi sa tina de cald!!!daca mai e cineva din obcini cu aceeasi problema ....poate confirma!
4.   Gargara electorala trimis de
(14 dec 2007, 18:20:05
Spectacol ieftin pentru electorat. Poate mai fraieriti cativa batranei nostalgici, dar in rest... nu mai pune nimeni bot la declaratiile voastre. Lumea s-a mai desteptat. Auzi la ei... sanctionati cu 10%, pai 10% din salariu este cam 300 RON (trei milioane lei vechi) - ma refer strict la salariu, fara comisioane, stimulente, spagi avize, comisioane diferite comisii... s.a.m.d. Par la ceas pentru unul de calibrul lui Placinta, care ridica lunar cel putin 7.000 - 8.000 RON (70 -80 milioane lei vechi) bani in mana.
5.   Las`ca vine mosu trimis de
(14 dec 2007, 20:41:12
pt 10%penalizare o sa iaprima de cracin de 10000ron

6.   O sa vina si ora bilantul;ui trimis de
(15 dec 2007, 23:56:57
Pai oare Placinta a facut invartelile cu banii veniti pt rezolvarea problemelor , sau el a fost pe post de papusa cuminte, iar acum pt prostime , mai facem teatru cu 10%, oare nu cineva care este frate cu prima este implicat si aici ca-n atatea locuri unde sunt bani de la buget.Cred ca oamenii ar trebui sa analizeze.
7.   CU DUSU///// trimis de
(16 dec 2007, 19:13:11
DAR TOT LOCATARII, SI CETATEANU DE RIND O TRAGE..SI O S-O TRAGA SI CU GROPIILE SI CU NOROIU, CU TOATE EL ,PE CINE ,,,SANCTIONEAZA''/ /////

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gomboţi cu iaurt 4 porţii – 60 minute1 pahar mare iaurt (500g)1 pahar griş (acelaşi)1 pahar lapte (acelaşi)200g smântână200g dulceaţă de vişine100g zahăr pudră200g pesmet200ml uleiun vârf de cuţit sare Se fierb... Citeşte