Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2007 - Anul XII, nr. 300 (3669)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Delegaţia Permanentă a PLD a adoptat, cu un singur vot "împotrivă", proiectele de documente PD-L

Vineri, 14 Decembrie 2007 (18:41:56)


Preşedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat, vineri, la finalul şedinţei Delegaţiei Permanente, că forul de conducere al partidului a adoptat, cu un singur vot "împotrivă", al liderului PLD Buzău, proiectele de documente care vor fi prezentate în Congresul de sâmbătă.
  "Au fost adoptate toate proiectele de documente care vor fi prezentate Congresului Extraordinar al PLD de sâmbătă, şi anume proiectul protocolului de comasare între PD-L, care se formează prin transformarea PD în PD-L, împreună cu PLD, proiectul statutului noului partid PD-L, şi proiectul programului politic al PD-L", a declarat Theodor Stolojan.

El a arătat că, în cadrul Delegaţiei Permanente, votul a fost majoritar în favoarea acestor documente, întregistrându-se un singur vot "împotrivă", din partea liderului PLD Buzău.

Referitor le eventuale demisii care s-ar putea înregistra în PLD, ca urmare a deciziei de comasare prin absorbţie cu PD, Stolojan a arătat că nu are cunoştinţă despre asemenea demisii, dar că toate tensiunile vor fi rezolvate de o comisie paritară, formată din lideri PD şi PLD.

"Există unele tensiuni, care sunt inerente oricăror procese de comasare ale unor partide politice. Avem, însă, o grupă formată în mod paritar, din reprezentanţi PD şi PLD, care vor monitoriza toate tensiunile şi, acolo unde vor exista, şi vor lua deciziile necesare", a spus Stolojan.

Întrebat despre prezenţa la şedinţa PLD a secretarului general al PD, Stolojan a răspuns: "Domnul Blaga a venit în calitate de invitat şi de coleg, pentru a răspunde la unele întrebări pe care le aveau unii colegi din PLD, referitor la proiectele de documente aflate în dezbatere".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Delegaţia Permanentă a PLD a adoptat, cu un singur vot "împotrivă", proiectele de documente PD-L.
 Vizualizări articol: 541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delegaţia Permanentă a PLD a adoptat, cu un singur vot "împotrivă", proiectele de documente PD-L0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gomboţi cu iaurt 4 porţii – 60 minute1 pahar mare iaurt (500g)1 pahar griş (acelaşi)1 pahar lapte (acelaşi)200g smântână200g dulceaţă de vişine100g zahăr pudră200g pesmet200ml uleiun vârf de cuţit sare Se fierb... Citeşte