Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 ian 2012 - Anul XVII, nr. 21 (4926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lupte interne

Băişanu îl atacă dur pe posibilul candidat PSD la Primăria Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liniştea şi înţelegerea din cadrul USL Suceava au fost spulberate ieri, după ce liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, l-a atacat dur pe potenţialul candidat al PSD pentru Primăria Vatra Dornei, Cezar Ioja. Băişanu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că la Vatra Dornei există o luptă în cadrul USL de care se face vinovat „băiatul cu chelie”, adică Cezar Ioja. Mai mult, Alexandru Băişanu a spus că Ioja „este un trădător din PNL”, adăugând că în cadrul unor discuţii pe care le-a avut cu acesta i-a sugerat chiar un slogan de campanie în situaţia în care va candida, respectiv „Sunt băiatul cu chelie, candidat la primărie”.
„La Vatra Dornei există actualul primar PNL, Ioan Moraru, şi un cotracandidat, domnul... am uitat cum îl cheamă. E chel, fost liberal şi îşi doreşte din tot sufletul să candideze. Aici apare o problemă care ar putea deranja puţin apele în alianţă, dar sperăm că atât eu, cât şi colegii mei din PNL, dar şi preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, şi PSD, vom înţelege foarte clar că la Primăria Vatra Dornei nu pate candida decât un singur om din partea USL”, a declarat Alexandru Băişanu.
El a spus că „ar fi minunat” ca acest candidat al USL pentru Primăria Vatra Dornei să fie liberalul Ioan Moraru, în condiţiile în care „în opinia mea a făcut lucruri multe şi bune în acest oraş, chiar dacă a avut o guvernare ostilă”.
Alexandru Băişanu a spus că Ioan Moraru l-a anunţat că atât timp cât va fi candidatul USL pentru Primăria Vatra Dornei, va sprijini din toate punctele de vedere această uniune. Cu toate acestea, liderul PNL Suceava a spus că „băiatul cu chelie” îl atacă deschis şi pe faţă pe actualul primar liberal din Vatra Dornei.
„Moraru a declarat că atâta timp cât va fi candidatul USL, va sprijini USL dintr-un capăt în altul. Dar dacă va avea contracandidat PSD va fi în luptă cu acesta. Fiecare trage foc pe partea lui. Dar eu sper că lucrurile acestea se vor rezolva la nivel de USL”, a declarat Băişanu. El a mai spus că Ioan Moraru este un „om cu bun-simţ”, în timp ce despre Cezar Ioja a spus că a fost la PRM, apoi la PNL, după care a trecut la PSD. „Pentru mine băiatul cu chelie, candidat la primărie este un trădător al PNL, trecut la PSD. Dacă e acolo, să-l ţină cei de la PSD încă 2.000 de ani”, a continuat co-preşedintele USL Suceava.
El a mai precizat că în cursul zilei de sâmbătă, la Vatra Dornei va avea loc o întâlnire a USL în cadrul căreia se va stabili în mod clar cine va fi candidatul Uniunii la Primăria Vatra Dornei.

 

Nechifor spune că astfel de probleme trebuie discutate pe plan intern

Întrebat ce părere are despre declaraţiile lui Alexandru Băişanu, preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a spus că există o serie de elemente clare „care nu ne arată că avem colaborare foarte bună în cadrul USL”. Fără a-l critica pe Băişanu, co-preşedintele USL Suceava, Cătălin Nechifor, a spus că la Vatra Dornei există în acest moment o problemă legată de stabilirea candidatului, însă a subliniat că astfel de probleme ar trebui să fie clarificate pe plan intern.
„Aşa cum stă bine unei alianţe între două partide serioase, tot ceea ce înseamnă parte negativă prefer să o discutăm împreună cu colegii noştri liberali, pentru că sunt convins că o să putem găsi soluţii. Vom trece peste orgolii, dificultăţi, dar repet, doresc să păstrez acest cadru intim, privat în cadrul partidului, după care vom veni cu soluţii”, a spus Cătălin Nechifor. El a arătat că PSD şi PNL sunt două partide importante, care au lucrat bine împreună şi care trebuie să înţeleagă că „inamicul comun” este PD-L. Nechifor a mai spus că în localităţile unde nu se va ajunge la o concluzie cu privire la viitorul candidat USL vor fi organizate sondaje comune, PSD şi PNL. El a subliniat că în maxim două săptămâni, PSD Suceava va finaliza lista de candidaţi pentru primăriile din judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu îl atacă dur pe posibilul candidat PSD la Primăria Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Băişanu îl atacă dur pe posibilul candidat PSD la Primăria Vatra Dornei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(27 ian 2012, 11:33:12
astia se cearta intre ei si vor sa conduca judetul in pace si in coeziune politica. Nu sunt in stare sa desemneze un candidat care sa se bata cu adevarat cu lungu. Daca o sa fie baisanu candidat la primarie cred ca fac pe mine de ras. Asta NU A VISAT niciodata in viata lui ca va face cat a facut Lungu in 8 ani in suceava.
1.1  RE: Comentariu trimis de
(27 ian 2012, 11:50:57
in culisele USL liderii PSD si PNL nu prea sunt de acord unul cu celalalt si uneori au mai lasat ca acest lucruri sa se obseve si in judet.Usl nu poate guverna o tara atat tim cat ei nu se pot guverna ca si alianta.
1.2  RE: Comentariu trimis de
(11 feb 2012, 13:01:57
daca ati trata cu profesionalism situatia ati gasi rezolvari. pareri obturate de culoarea politica vad la toti... sincer? nu voi vota usl, sigur nu voi vota nici pdl. am ajuns sa traiesc in tara in care nu mai sunt doua categorii sociale: bogati si saraci.... acum sunt la putere si romani... rusine hloata de sclavi ai sistemului... aceeasi maxim 10 omuleti... rusine!
2.   Incompetent apara alt incompetent trimis de
(27 ian 2012, 11:46:12
Este inadmisibil ca in anul 2012 sa lasi primaria fara energie electrica...un adevarat lider de partid cu coloana vertebrala lar fi demis in secunda 2 pe acel primar incompetent, insa in romania totul este posibil, si mai rau pe langa faptul ca este aparat mai este si sustinut in continuare pentru a continua in incompetenta. Sau de ce nu sa mulga in continuare in incompetenta.
2.1  RE: Incompetent apara alt incompetent trimis de
(27 ian 2012, 11:54:23
Daca ar fi primar din partea PDL s-ar fi luat masuri drastice in privinta lui,dar liderii USL nu stiu decat sa puna eticheta de incompetenti lui Traian BASESCU si lui PDL.
3.   Sa-l ia pe MORAR acasa! trimis de
(27 ian 2012, 13:11:26
Eu le propun lui Baisanu si lui Nechifor sa-l ia pe actualul primar Ioan Moraru, acasa la ei si sa-l puna om de serviciu sau administrator ceva...in asa fel vor ramne fara curent si vor lasa lumea in pace cu incompetentii de la ei din partid.
4.   Theodor trimis de
(27 ian 2012, 15:53:34
Pai e normal sa-l atace ca-i de la PSD. Cenu stiati ca astia nu se suporta? (PSD cu PNL).
sa vezi dupa alegeri "Jihad "intre ei
5.   Prosti ..............da multi!!!!!!!!!!! trimis de
(27 ian 2012, 18:53:57
Bre cosovanule, arata-mi si mie.......cum demiti un primar........direcxt de la partid????
esti tare psd-istule, pdl-istule sau de-al cui dracu esti......nu fi prost , ca tara geme......... daca gindesti astfel esti un dobitoc, te doare in basca de voturile cetatenilor.........partidul te-a pus primasr, primar esti cvum spunem noi= DICTATURA................B O U L E!!!!!!!!!!!
6.   Incepe dezbinarea opozitiei trimis de
(27 ian 2012, 23:25:01
Daca la nivel national Adriana Saftoiu, Antonescu, Orban si restul nu se pot pune de acord daca si cand sa isi depuan demisiile din Parlament, si la Suceava apar tensiunile. E bataie pe primarii...pana la rupturi ireconciliabile e doar un pas. Iar asta e doar inceputul dezbinarii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei