Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 ian 2012 - Anul XVII, nr. 21 (4926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Nechifor le spune angajaţilor CJ să reziste până când USL vine la putere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor,  a precizat că are informaţii potrivit cărora în Consiliul Judeţean Suceava a început o „mare vânzoleală”, angajaţii acestei instituţii, condusă de liderul PD-L Gheorghe Flutur, începând să strângă anumite acte şi să facă ordine prin calculatoare. Nechifor susţine că din informaţiile pe care le are, o situaţie asemănătoare este şi la Primăria Suceava. El a ţinut să-i liniştească pe angajaţii Consiliului Judeţean Suceava, spunându-le că nu are nimic cu funcţionarii publici şi cu angajaţii simpli.
Nechifor a declarat: „Nu avem nimic cu aceşti oameni, care îşi fac datoria. Sunt angajaţi pe care îi cunosc foarte bine şi pe care îi respect, oameni cu care am lucrat ani la rând. Ştim că de foarte multe ori au fost puşi într-un mod abuziv să facă anumite lucruri, inclusiv politice, chiar dacă  foarte mulţi dintre cei care lucrează în Consiliul Judeţean şi în primărie sunt persoane apolitice sau funcţionari publici”. Liderul PSD Suceava a spus că mesajul pe care îl transmite angajaţilor CJ Suceava este: „Rezistaţi că venim!”.

 

Nechifor promite un audit financiar la contractul pentru întreţinerea drumurilor

Cătălin Nechifor a arătat că, după ce va câştiga alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean, una dintre primele măsuri pe care le va lua va fi începerea unui audit financiar la contractul semnat cu firma Transporturi Auto SA Botoşani, pentru întreţinerea drumurilor judeţene.
„Gheorghe Flutur i-a dat pe tavă acestui individ politic, Conţac, întreaga structură de drumuri judeţene pentru a fi întreţinută, şi pentru a interveni inclusiv în condiţii de iarnă, la nişte preţuri despre care ştim în acest moment că sunt foarte mari, dar vom verifica punct cu punct”, a spus Nechifor.
El a arătat că este convins că auditul financiar care fi efectuat în această problemă va scoate la iveală „nereguli foarte grave”. Nechifor a arătat că prin acordarea acestui contract firmei din Botoşani, cea mai mare parte a angajaţilor firmei Consiliului Judeţean, SC Drumuri şi Poduri SA, au rămas fără un loc de muncă.

 

PSD pregăteşte o nouă strategie de dezvoltare a judeţului

Liderul PSD Suceava a mai spus că, după prezentarea ultimelor sondaje de opinie, în viitoarea campanie electorală vor exista doar două forţe politice, USL şi „restul lumii”, din această ultimă categorie făcând parte PD-L, PP-DD, UNPR, PRM, PNG, UDMR şi celelalte partide „pe care Traian Băsescu va încerca să le coaguleze alături de domnia sa”.
„Lupta politică va însemna să-i convingem pe suceveni şi pe românii că USL are soluţii şi la Suceava şi în toată ţara. Pentru Suceava am anunţat că lucrăm la o strategie de dezvoltare a judeţului, documentul este aproape finalizat, iar în perioada următoare va fi lansat public”, a spus Nechifor.
El a arătat că turismul  ocupă un loc important în această strategie, PSD având ca intenţie dezvoltarea activităţii turistice şi în afara perioadelor de Paşte, Crăciun sau de Anul Nou. „Acest lucru nu se poate face doar cu festivităţi, festivaluri şi doar cu promovare. Mai trebuie şi investiţii şi infrastructură”, a explicat liderul PSD Suceava. El a mai adăugat că va susţine dezvoltarea agriculturii, adăugând că actualul preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, nu a sprijinit acest domeniu de activitate. „<Produs în Bucovina> înseamnă la acest moment o chestiune legată de cârnaţii trandafir, de cabanoşi şi atât. Gheorghe Flutur nu a făcut nici măcar o singură dată o întâlnire între producătorii agricoli şi marii procesatori care distribuie un produs finit din produse agricole. Au fost doar festivităţi”, este de părere Nechifor. Nu în ultimul rând, el a declarat că vrea să rezolve problema construcţiei gropilor de gunoi ecologice, despre care spune că este „una dintre marile nereuşite ale lui Gheorghe Flutur”.

 

Liderul PSD Suceava a spus că are o relaţie bună cu preşedintele Parlamentului European

Liderul PSD Suceava a mai spus că un aspect important din strategia judeţului va fi „relaţia cu Bruxelles-ul”. „Până acum, în afară de faptul că s-a vorbit, nu s-a făcut nimic în acest sens. Fără lipsă de modestie, am o relaţie foarte apropiată cu actual preşedinte al Parlamentului European, Martin Schulz, care mi-a fost şef în perioada mandatului de europarlamentar. Dumnealui va avea mandatul până în 2014 şi vreau să spun că voi profita în cel mai corect şi frumos mod de această relaţie personală pe care o am cu domnul Martin Schulz”, a declarat Nechifor.
Nu în ultimul rând, el a mai criticat faptul că actuala conducere a CJ Suceava nu a mai făcut nimic în problema modernizării drumurilor cuprinse în Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor le spune angajaţilor CJ să reziste până când USL vine la putere.
 Vizualizări articol: 794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor le spune angajaţilor CJ să reziste până când USL vine la putere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   USL = PCR = Mizerie trimis de
(27 ian 2012, 12:00:35
Nechifor sa se trezeasca, ca saracii oameni vor iesi la pensie asteptand, caci dupa cum se intrevede in viitorul apropiat el nu va calca pe la CJ, deoarece cu incompetenta si cu atitudine sfidatoare si fara un program clar nu se pot castiga alegeri. Doar cu tipete si false revolutii insotite de false acuzatii nu se castiga voturi.
2.   Asa trimis de
(27 ian 2012, 15:08:07
VEI PIERDE !!!.....NU CA AR FI O SURPRIZA.....M-AM SATURAT DE INTOXICARILE USL
3.   Pinochio:))! trimis de
(28 ian 2012, 01:35:20
E foarte bun prieten cu Pinochio:)),sa reziste pana ce vine el sa fure:))!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei