Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 ian 2012 - Anul XVII, nr. 21 (4926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Primăria Câmpulung a demontat semnele de circulaţie montate de „hingherii” de maşini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câmpulungenii au scăpat de „hingherii” de maşini după ce primăria din Câmpulung Moldovenesc a demontat semnele de circulaţie „Oprirea interzisă” şi cele care îi avertizau pe şoferi că dacă opresc în zonele respective riscă să le fie ridicate maşinile. Mai mult, „hingherii” de maşini nu îşi mai pot desfăşura activitatea, după ce primarul acestui municipiu a dispus anularea dispoziţiei prin care poliţiştii locali erau împuterniciţi pentru a constata contravenţiile şoferilor. Deciziile conducerii primăriei din Câmpulung Moldovenesc au fost luate după ce, la sfârşitul anului trecut, Consiliul Local a decis anularea unei hotărâri adoptate în anul 2010 privind organizarea activităţii de blocare, ridicare, transport, depozitare şi eliberare a autovehiculelor oprite sau staţionate neregulamentar pe drumurile publice sau pe domeniul public şi privat din municipiu.
Primarul din Câmpulung, Gabriel Şerban, a prezentat în cadrul şedinţei Consiliului Local care a avut loc ieri o informare prin care i-a anunţat pe consilieri că a decis constituirea unei comisii care a analizat documentele emise după aprobarea activităţii de ridicare a maşinilor, cât şi hotărârea prin care a fost suspendat actul aprobat în 2010. Şerban a spus că după analizarea acestor documente a decis să suspende procesul verbal prin care au fost stabilite locurile în care au fost amplasate indicatoarele rutiere „Oprirea interzisă” şi a indicatoarelor care semnalau zonele în care acţiona firma care ridica maşinile, SC Hi Speed Recovery Botoşani. În aceste condiţii, în cursul zilei de miercuri, angajaţii primăriei au demontat circa 40 de indicatoare, acestea urmând să fie predate firmei din Botoşani. Gabriel Şerban a mai anunţat că în urma anulării hotărârii care a stat la baza organizării activităţii „hingherilor” de maşini i-a notificat pe reprezentanţii firmei Hi Speed Recovery Botoşani să se prezinte la conciliere. Şerban a declarat că în cadrul acestei întâlniri îi va anunţa pe reprezentanţii firmei botoşănene despre faptul că primăria intenţionează să rezilieze contractul încheiat pentru activitatea de blocare şi ridicare a maşinilor parcate ilegal. El a arătat că primăria va ataca în instanţă acest contract.

 

Firma din Botoşani a încercat din nou să-i impresioneze pe consilieri cu despăgubirile pe care ar trebui să le primească

Pe de altă parte, trebuie spus că în cadrul şedinţei Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc care a avut loc ieri a fost prezentată şi o plângere prealabilă pe care firma Hi Speed Recovery Botoşani a înaintat-o deliberativului local. Plângerea prealabilă făcea referire la decizia prin care consilierii au decis anularea hotărârii de Consiliu Local din anul 2010 privind organizarea activităţii de blocare, ridicare, transport, depozitare şi eliberare a autovehiculelor oprite sau staţionate neregulamentar pe drumurile publice sau pe domeniul public şi privat din Câmpulung Moldovenesc. În plângere se preciza faptul că în situaţia în care contractul dintre primărie şi SC Hi Speed Recovery ar fi anulat, firma botoşăneană ar urma să primească o sumă de 663.900 de euro. O sumă pe care numai cei de la această firmă o puteau calcula, în condiţiile în care este puţin probabil că au putut stabili exact câţi şoferi ar fi urmat să parcheze ilegal în zona indicatoarelor „Oprirea interzisă”. De remarcat faptul că după ce au analizat această plângere, membrii Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc şi-au păstrat decizia de anulare a hotărârii din 2010 prin care era organizată activitatea de ridicare a maşinilor parcate ilegal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Câmpulung a demontat semnele de circulaţie montate de „hingherii” de maşini.
 Vizualizări articol: 1808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Primăria Câmpulung a demontat semnele de circulaţie montate de „hingherii” de maşini4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mulţumim trimis de
(27 ian 2012, 11:20:55
În sfârşit a scăpat Câmpulungul de ei... Mulţumim echipei Monitorul SV că aţi publicat articol după articol legat de neregulile făcute de aceşti hingheri şi l-aţi strâns un pic cu uşa pe primăretele Şerbănică.
1.1  RE: Mulţumim trimis de
(27 ian 2012, 12:52:32
Pai Monitorul este alaturi de USL!
2.   BRAVO trimis de
(27 ian 2012, 11:45:57
Ma da cata vrajeala... aia au cer despagubiri pentru ca stiu ca primarul isi doreste sa-i ajute .... ca poti sa scapi de ei in 10 feluri fara despagubiri.. incepand de la contractul initial care nu-i valabil..
3.   Confuzie. trimis de
(27 ian 2012, 12:05:50
NU SPUNE NIMENI SA NU FIE DISCIPLINA,DAR PUTEAU FI LASATI IN PERIFERIE CU INDICATOARE LA STDION,BODEA,..ETC...ETC,NU LA MARCHET IN CENTRUL ORASULUI(SEMAFOARELE AR REZOLVA IARASI DESTUL DE MULT,50 DE METRI PRESELECTIA,MARCAJUL DE DELIMITARE ),POLICLINICA,IN GENERAL PE ARTERA PRINCIPALA SI CINE A DAT AUTORIZATIE LA MARCHET IN CENTRUL ORASULUI FARA PARCARI NU STIE CE E OCCIDENTUL,INSUSI CONSTRUCTIA E UN BUNCAR SOVIETIC FARA NICIO ARHITECTURA..UNDE E RARAUL SI CARPATIUL DE ALTADATA,GRADINILE DE VARA.
4.   INTREBARI,INTREBATOARE DE WEEK END trimis de
(27 ian 2012, 14:23:36
ESTE ADEVARAT CA LEMNUL DE ADAPOSTUL DE CAINI[100M.C.] CARE AFOST DARAMAT DE VANT[DUPA AFIRMATIILE UNEI,,EMINENTE CENUSII'' DIN C.L.],ACESTA A FOST TRANSPORTAT SI CU MASINA ,,HINGHERILOR'',CATRE NOUA CONSTRUCTIE,RESPECTIV NOUL ACOPERIS AL GRADINITEI,DE LA VECHEA CRESA? CAND S-A ADUS O PARTE DIN LEMN,PRINTRE ASCHII SE PUTEAU OBSERVA SMOCURI DE PAR DE CAINE SI MIROSEA PUTERNIC A URINA SI FECALE DE CAINE,ERA TOTUSI DESTUL DE CALD AFARA.
DEPLASAREA IN AUSTRIA SA FI AVUT LA BAZA,CEALALTA SUTA DE METRI CUBI DE LEMN,ALOCATA PRIN H.C.L.NOII LUCRARI???
CURTEA DE CONTURI,MAI STIE TOTUSI, UNDE ESTE C-LUNGUL???
5.   Domule tareinclanta trimis de
(27 ian 2012, 18:21:41
EU CONSIDER CA ESTI UN INCULT SI UN ANALFABET ,FARA PRECEDENT...MEREU SCRII FARA SA GINDESTI(DOMNULE CONSULTA UN PSIHIATRU) dupa care poate te mai linistesti!
6.   Nenea primaru trimis de
(27 ian 2012, 18:49:29
Da bre spaguta inapoi la oamenii astia, nu au cu se cumpere TAZIC-UL!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei