Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 ian 2012 - Anul XVII, nr. 21 (4926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Problemele sociale nu au fost generate de FMI, sunt responsabilitatea noastră

Preşedintele Traian Băsescu i-a spus, joi, la Cotroceni, noului director executiv în cadrul FMI, Menno Snel, că problemele sociale nu au fost generate de FMI, acestea fiind responsabilitatea guvernanţilor români, el subliniind că Fondul nu a impus niciodată nimic, chiar a propus uneori alte soluţii.
"Ne asumăm politicile. Nu am spus niciodată că FMI este parte a acestora, pentru că în termeni reali FMI a fost partenerul nostru şi nu a impus nimic. Trebuie să recunosc că FMI a propus uneori alte soluţii. Nu spunem că problemele sociale au fost generate de FMI, sunt responsabilitatea noastră", a spus Băsescu.
Noul director executiv în cadrul FMI, Menno Snel, i-a spus şefului statului că FMI încearcă să dea bani, deciziile aparţinând celeilalte părţi.
"Sfaturi şi bani. Uneori, dar nu de data asta", a spus Băsescu.
Şeful statului a menţionat că este important ca soluţiile pe termen mediu şi lung să fie bune la nivelul zonei Euro, apreciind că acest lucru este "crucial pentru noi".
La întâlnirea dintre preşedintele Traian Băsescu şi noul director executiv în cadrul FMI, Menno Snel, au participat şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, şi reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Problemele sociale nu au fost generate de FMI, sunt responsabilitatea noastră.
 Vizualizări articol: 654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Băsescu: Problemele sociale nu au fost generate de FMI, sunt responsabilitatea noastră1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(27 ian 2012, 11:07:33
pdl-ul stiu ca s-a imprumutat, insa in situatiile de criza majora. Plus, din cate stiu eu banii s-au dus pe investitii.
Daca erau sarantocii aia de la PSD sunt sigur ca ne afundau in datorii ca aveau de platit si stranepotii nostrii. Asta doar pentru a nu taia salariile.
Domnilor, vremea in care fiecare dintr noi statea cu mana intinsa la stat a apus... .
Acum noi trebuie sa dam dovada de solidaritate si sa mentinem acelasi trend si sa redresam economia. Bravo Boc pentru ca suntem pe plus. E un semn bun...
1.1  RE: Comentariu trimis de
(27 ian 2012, 12:12:42
Basescu e singurul care poate duce pana la capat modernizarea Romaniei. USL istii doresc o Romanie comunista, plina de oameni slugarnici si cu legi indoielnice... asta a facut 20 de ani si asta dresc in continuare. USL =PCR
1.2  RE: Comentariu trimis de
(27 ian 2012, 14:48:19
.....Protestele au luat amploare şi la nivel naţional, mii de oameni ieşind în stradă să-şi strige nemulţumirile în aproape toate judeţele României. Manifestanţii sunt hotărâţi să nu renunţe la acţiunile lor, până când actualii conducători ai ţării nu îşi vor da demisia din funcţii. Sute de oameni s-au adunat, în faţa Teatrului Naţional din Piaţa Universităţii din Bucureşti, pentru proteste. La fel ca şi în zilele trecute, manifestanţii au scandat lozinci împotriva preşedintelui şi premierului, au avut steaguri şi bannere cu mesaje împotriva conducerii politice a ţării. „Incompetenţa este crimă“, „Corupţia: Gazele – Austria, Apa – Franţa, Curentul – Italia, Aurul – Offshore“ se putea citi pe pancarte. Nu au lipsit nemulţumirile punctuale gen „Asta nu e justiţie!“ sau „Unde sunt banii noştri?“, dar nici ironii precum „Jandarmeria, apără-i chelia!“ sau „Am adus vaporul, pleci?“. Proteste au fost şi la Deva sau Timişoara, acolo unde o păpuşă reprezentându-l pe Traian Băsescu a fost incendiată. Oamenii au ieşit în stradă la Alba, Giurgiu, Călăraşi, Craiova. La sediul PDL din Sibiu, protestatarii au depus un mic sicriu cu fotografia lui Băsescu. Şi de la Târgu Mureş sau Focşani s-au auzit vocile românilor scandând „Libertate!“, „Demisia!“, „Hoţii!“, „La puşcărie!“, „Jos dictatorul!“.
1.3  RE: Comentariu trimis de
(27 ian 2012, 15:18:55
Daca scrii un comentariu,scrie cu cuvintele tale si nu da Copy-Paste sau nu te duce capul!de fapt nu ma mir ca v-ar duce capul la ceva bun!asa prosti sunteti toti USL-istii
Ce proteste au luat amploare?...am mai scris intr-un comentariu:Steaua a vandut 50000 de bilete la un meci cu Twente cu o luna de zile inainte si USL-istii nu au reusit sa stranga atatia botanisti in toata tara,in doua saptamanilaughing si asta cu tot cu banii dati pt proteste si influenta televiziunilor comuniste....RUSINE SA VA FIE!!
1.4  RE: Comentariu trimis de
(27 ian 2012, 15:22:36
Nu cred ca era nevoie sa va laudati, pe net, ca sunteti pe plus. Mergeti in strada si spuneti-le si lor, acest lucru.
1.5  RE: Comentariu trimis de
(27 ian 2012, 15:52:15
CATA_UK005,

Chiar n-ai inteles sau te prefaci?
Imi cer scuze de constatare, dar se pare ca am de-a face cu un blendereu, ca sa nu spun ornolog!
Nu te duce mintea, vrei mura-n gura… Chiat tre sa bat șaua ca sa priceapa ,,magaru”
2.   * trimis de
(27 ian 2012, 11:16:30
Totalmente dezagreabil
Şi-un lapsus totalmente covârşitor
Totalmente cu spatele la popor
Crezându-se (totalmente) epicotil

Şi dăi , şi luptă .. totalmente !
Cu personalitatea asasinată .. parţial
Între el şi popor totalmente .. fără semnal
Se gândi .. câteva momente

-“să le mai dau 100 de lei”? nop,nu merge !
-S-a mai încercat (e totalmente un eşec )
-Sunt prins între Putere şi eşec
( la dreq ! eu acuma .. un’ să plec ??? )
Şi rânjetu’ de pe faţă i se şterge

-Am fost mare ( se gândi Traian )
Am avut poporu’ la picioare
-Să-l scot la-naintare (iar) pe Stolojan ?
Of , la dreq ! i-o situaţie totalmente fără scăpare
2.1  RE: * trimis de
(27 ian 2012, 12:06:02
Daca nu poti sa faci nimic bun pentru tara ta macar nu critica munca altora in acest caz al PDL.
3.   Nu degeaba te numesti Bumbac!!! trimis de
(27 ian 2012, 11:19:45
Se vede cita minte ai,cine a fost la guvernare pina acum?Unde sunt banii investiti,arata-mi si mie.Bani au fost dar au fost jefuiti in ultimul hal si poporeul saracit.Asa ca treziti-va la realitate
3.1  RE: Nu degeaba te numesti Bumbac!!! trimis de
(27 ian 2012, 11:26:00
Cred ca inca nu te-ai trezit!Cum adica unde sunt banii investiti?Banii investiti s-au investit in infrastructura,drumuri,apa si canalizare etc.
3.2  RE: Nu degeaba te numesti Bumbac!!! trimis de
(27 ian 2012, 14:54:21
Ahahahahahahahaha!!! Cred ca matale esti taredecap nu tarenclanta! Unde e nene infrastructura aia sa o vedem si noi? Sau e construita in secret in subteran ca sa poata circula numai pedeleii si stiti numai voi de ea? Hai sa fim seriosi! Cele 20 de miliarde de euro de la FMI s-au furat!!! De catre base&co.!!! S-au imprumutat bani, s-au taiat salarii si pensii sa se faca ce? Economie la ce? La proiectele megalotampite ale Lenutzei, cu piscine in orase fara canalizare, drumuri asfaltate prin inima parcurilor nationale si partii de schi printre case? Alea sunt investitiile? Daca s-ar face niste investigatii serioase, de catre niste procurori din alte tari, toti, dar absolut toti, incepand cu tatuca ilici si pana la captain bashila cu toata sleahta lor ar trebui executati pentru subminarea economiei nationale! Rusine!!!
4.   ........ trimis de
(27 ian 2012, 11:52:52
In conditii de recesiune Romania s-a miscat destul de bine.Pe vremea cand nu eram in criza,psd-istii n-au construit nimic,cel putin la nivel local Flutur le-a dat clasa de departeeeee!
5.   Comentariu trimis de
(27 ian 2012, 12:01:10
Mugur Isarescu si Mahai Tanasescu doi "frati" ca multi altii, pe care ii tin la piept MASONERIA.Restul e ... CAN-CAN.
5.1  RE: Comentariu trimis de
(27 ian 2012, 12:48:11
USL E CAN-CAN
6.   Vad numai comentarii trimis de
(27 ian 2012, 16:33:35
vad numai comentarii......ala e de vina ........ala e de vina ........ . de ce nu iesiti toti in strada daca nu va place regimul , ba e vinovat basescu ba isarescu ba tanda ba manda...........daca aveti sange in panita iesiti in strda si cereti-va drepturile oameni buni nu stati si va vaicariti ca babele si va certati pe net............. cum s-a facut la revolutie sa se faca si acum.....................toti in strada......daca nu.....VIATA-I GREA PA CAT E OMUL DE PROST------------------------------------------------------------------SA TRAITI BINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
7.   Nu degeaba te numesti Bumbac!! trimis de
(27 ian 2012, 18:08:47
cum unde sunt banii?????????!!!!!!!!!Doamne ce intrebare....banii sunt in posetele udrei ,mocanitele lui flutur,casele lui videanu ,vilele lui berceanu etc.
Dar unde sunt BANII DIN PENSIILE SI SALARIILE NOASTRE???????????
raspuns:Ii vom gasi in campaniile electorale!!!!!!!!!!!!!
Pot sa-mi dau un pumn in cap ca l-am votat pe betivanul asta si acum isi bate joc de noi!!!!!!!!!
8.   Dati-l in urmarire trimis de
(27 ian 2012, 18:43:33
Prostii sunt multi, dar sunt unii care vor sa iasa in evidenta!
Imi ofer somajul meu pe 2 luni , ca atit mai am, pentru identificarea unui prost.............ABCDAR...... si risc, dupa codul penal vreo 6 luni dar nu-mi pasa.........
asa l-asi spinzura de coaiele calului de la cetate..pe abcdar,....un prost cum nu s-a vazut!
Cum doamne nu-l vezi????????????????????
8.1  RE: Dati-l in urmarire trimis de
(27 ian 2012, 19:34:33
uite : 074*/513.3** . Zici că mai ai 2 "şomerii" ? îţi ajung (la fix) să cumperi cele 3 cifre care lipsesc
p.s. ce dreq cauţi pe la "Cetate" ? acolo nu vei găsi niciun loc de muncă ! hai în Bosanci (la mine) că e la treabăăăăăă !!!!!!!!!!
8.2  RE: Dati-l in urmarire trimis de
(27 ian 2012, 19:37:53
Pt. CASALOTUL
Hai ca esti tare!laughing
..eu dublez suma!
8.3  RE: Dati-l in urmarire trimis de
(27 ian 2012, 21:07:05
abcdare pune-i la ranit zapada pe prostii astea , sau da-le prin sura ceva de facut ! sa le taca fleanca , iar in loc de salariu da-le doar tigari poate le taie dracu netu
9.   Ciuma portocalie=mafie=dictatura trimis de
(27 ian 2012, 23:05:01
Suma imprumutata de tembelii portocalii, sustinuti de bozgori si tradatorii unpr-isti, pe cap de locuitor, este de peste 4500 Euro. Faceti un calcul, inmultiti suma cu nr. de persoane din casa si vedeti care este datoria familiei dumneavoastra. Intrebari de genul UNDE S-AU DUS BANII, nu vor primi niciodata un raspuns pertinent, dar, va puteti imagina cam ce sume vor fi aruncate la bataie pentru castigarea alegerilor locale si parlamentare din acest an, de catre monstruoasa cualitie. O parte din bani se misca deja prin conturi bine camuflate, iar pentru multimea proasta se arunca cu praf in ochi. Nu mai este mult si cineva are sa dea cu subsemnatul, la nivel de judet, pentru ca nu se poate ca sume imense de bani sa fie cheltuite pe programe care produc paguba si... pe fudulie. Fudulie = prostie. VINE RASCOLUL, BOMBALAILOR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei