Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 ian 2012 - Anul XVII, nr. 21 (4926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Liderul PSD Suceava: „Traian Băsescu a pierdut un moment bun să tacă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul social-democraţilor din judeţul Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că mesajul preşedintelui României, Traian Băsescu, adresat românilor miercuri seara nu a avut efectul scontat de şeful statului.
Nechifor a spus că după discurs, Traian Băsescu a demonstrat că „a pierdut un moment bun să tacă”, în condiţiile în care nu a vorbit despre români şi România, ci mai mult despre persoana sa. „Cred că a fost vorba şi de un fel de manipulare. Traian Băsescu şi-a anunţat cu o zi înainte intervenţia. Apoi, miercuri dimineaţa, s-a anunţat că mesajul său va fi livrat la ora 18:00. Şi poate că şi din acest motiv au existat o parte dintre români care au stat acasă pentru a aştepta o schimbare, o soluţie, un mesaj pentru România. Nu a fost să fie. Traian Băsescu a pierdut un moment bun să tacă”, a precizat Nechifor.
El a mai adăugat că, deşi şi-a asumat câteva greşeli din trecut, discursul lui Traian Băsescu de miercuri seara a semănat mai mult cu cel al unui preşedinte care a preluat această funcţie de câteva zile şi care de abia luase contact cu problemele României.
„Nu a fost mesajul unui preşedinte care este responsabil de toată criza economică şi politică, şi nu de ieri, de azi, ci de şapte ani şi ceva de când este preşedintele României”, a spus liderul PSD Suceava.
Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a declarat că PSD aşteaptă motivarea care a stat la baza deciziei Curţii Constituţionale de a declara neconstituţională legea cu privire la comasarea alegerilor locale şi parlamentare. El a spus că decizia Curţii Constituţionale reprezintă pentru români „o victorie de etapă importantă”. Cătălin Nechifor a arătat că românii care protestează paşnic, dar şi ceilalţi care au stat acasă sau au comentat pe Facebook îşi doresc un singur lucru, şi anume alegeri anticipate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PSD Suceava: „Traian Băsescu a pierdut un moment bun să tacă”.
 Vizualizări articol: 807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liderul PSD Suceava: „Traian Băsescu a pierdut un moment bun să tacă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   USL=PCR=Mizerie trimis de
(27 ian 2012, 12:09:11
Daca unii trebuie sa taca, atunci sa ne zica Ponta de unde are bani de raliuri, de bilete la opera din Viena, sa ne zica Antonescu de ce are mai multe absente decat prezente la parlament, de ce nu vine la intalnirea cu ambasadorii, intalnire pe care chiar el a convocato.
Sa ne zica domnul Nechifor ce a facut el pentru acest judet, pentru populatia acestui judet, in mandatul domniei sale de parlamentar. Sa vedem de ce isi permite sa le zica altora sa taca, cand el a facut ce??
Eu stiu ca a facut nimic, si nu ma poate contrazice nimeni.
2.   B trimis de
(27 ian 2012, 15:10:54
Şeful statului a spus “nu am nimic de schimbat” pentru că obiectivul de modernizare a României rămâne prioritar. Şeful statului şi-a asumat propriile erori de comunicare aşa cum şi le-au asumat şi guvernul şi PDL. Dar cursul politicilor este cel corect şi nu trebuie schimbat, iar în acest sens există o mulţime de confirmări internaţionale.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei