Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 ian 2012 - Anul XVII, nr. 21 (4926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitări

Mîrza susţine că primarii trădători vor să revină în PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O parte dintre primarii care au trădat PSD pentru PD-L vor să revină în partid. Cel puţin aşa susţine senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, care a declarat că solicitări pentru venirea în PSD sunt şi din partea unor primari democrat-liberali când au văzut că „barca lui Traian Băsescu se scufundă”. Mîrza a evitat să dea exemple, însă a subliniat  că fiecare solicitare va fi analizată în cadrul biroului judeţean al partidului, iar deciziile vor fi anunţate public la momentul oportun. Parlamentarul social-democrat a spus că, potrivit evaluării pe care a făcut-o, Uniunea Social Liberală va avea primari în 75 sau 80 de localităţi din judeţ.
Mîrza a declarat: „În urmă cu patru ani am susţinut în faţa colegilor  şi am stabilit cine vor fi candidaţii de primar. A fost o parte dintre primari la acea vreme care m-au trădat, m-au părăsit pe mine şi partidul şi care acum dau semne de reîntoarcere pentru că văd că se scufundă barca portocalie. Unul dintre primarii pe care i-am întrebat atunci de ce a trecut de la noi la ceilalţi mi-a răspuns că lui îi place cu puterea. Şi acum sunt băieţi cărora le place cu puterea şi ne solicită să revină, sunt băieţi cărora le place puterea  şi sunt ai PD-L şi vor să vină la USL şi va trebui să-i luăm în discuţie. După evaluarea pe care am făcut-o, vreau să vă spun că cel puţin 75 sau 80 de localităţi vor avea primari USL”, a declarat Mîrza.
În condiţiile în care PSD şi PNL vor controla cât mai multe localităţi, a spus Mîrza, preşedinţia Consiliului Judeţean va reveni cu siguranţă USL. Reamintim că la şefia Consiliului Judeţean va candida preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza susţine că primarii trădători vor să revină în PSD.
 Vizualizări articol: 772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza susţine că primarii trădători vor să revină în PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asteapta marza trimis de
(27 ian 2012, 11:44:42
Iluzii,iluzii,tov.marza ,presedinte la CJ va fi tot Flutur daca va candida.
2.   USL = PCR = Mizerie trimis de
(27 ian 2012, 11:56:39
Atitudinea comunista a lui Marza din acest articol ne arata tot ce poate USL in acest moment... doar sa se agate de trecut si sa viseze frumos la viitor... fara o viziune clara.
2.1  RE: USL = PCR = Mizerie trimis de
(11 feb 2012, 13:04:43
pareri obturate de culoarea politica vad la toti... sincer? nu voi vota usl, sigur nu voi vota nici pdl. am ajuns sa traiesc in tara in care nu mai sunt doua categorii sociale: bogati si saraci.... acum sunt la putere si romani... rusine hloata de sclavi ai sistemului... aceeasi maxim 10 omuleti care posteaza... rusine! da, rusine tie COSOVANUANDREI!
3.   RECOMANDARE trimis de
(27 ian 2012, 14:27:41
TREBUIE SA-I REPRIMITI,ALTFEL VA VOR DA ,,IN GAT''.
DEALTFEL PUTETI ASIGURA CONTINUITATE JAFULUI SI PROTECTIE INFRACTORILOR!
DAR DACA VOR AJUNGE ALTII LA PUTERE??????????
TRIST,CAM PREA TRIST!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei