Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 ian 2012 - Anul XVII, nr. 21 (4926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Exclusiv pe surse

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din surse similare celor pe care le-a avut Cătălin Tolontan când a publicat cu o zi înainte discursul preşedintelui Traian Băsescu (care evident l-a schimbat cu unul pe dos pentru a-i face în ciudă), am făcut şi noi rost de articolul pe care l-a scris Tolo, deşi încă nu e conştient de asta!

Dragi cititori,
Luna trecută am mai pierdut 701 dintre dumneavoastră, cumpărători de la chioşcuri, în schimb am câştigat 508 vizitatori unici pe site, în special pe cele de reduceri, pe anunţuri, pe maşini, dar mai ales pe Divizia Sexy. Aceasta este cea mai puternică declaraţie de nemulţumire şi în acelaşi timp de fidelizare a dvs.
Tot luna trecută datoriile noastre la furnizori au crescut. Dan Voiculescu a trebuit să vină cu bani de la Mircea Badea pentru ca ziarul dumneavoastră preferat să poată funcţiona mai departe. Relaţia noastră cu mogulul nu mai poate fi aceeaşi. Până acum noi îi băgam lui bani în buzunar, acum este invers. Dacă i-ar trece prin cap să se amestece în politica editorială, n-am avea argumente pentru a ne păstra independenţa. De aceea, ne-am hotărât ca schimbarea să vină de la noi şi facem un apel tot la dumneavoastră, cititorii noştri via tarabă, de a ne sprijini în demersul nostru. Din păcate, în presă s-au aciuat oameni care nu au treabă cu meseria de jurnalist şi nici redacţia noastră n-a făcut excepţie. Vă promitem că vom scăpa cât de curând de aceşti oameni (bine, unii dintre ei deja au contracte cu diverse televiziuni şi mai trec pe la redacţie doar pentru atmosfera deosebită, dar nici măcar pentru asta nu-i vom mai primi). Cei rămaşi, crema cremelor, dacă o mai iau pe arătură vor răspunde câte o lună de poşta redacţiei. Primul este TRU care a avut tupeul să mă contrazică chiar la mine în ziar. Următorul pe listă este criticul de artă Cristian Geambaşu, care a decretat că Mourinho este un tablou fals, după care a vrut să dea ziarul la topit când a văzut că Realul a subordonat Barcelona la ea acasă.
Am lăsat anume pentru final vestea mult aşteptată şi mă declar onorat să fiu eu acela care o face cunoscută naţiunii de cititori: proclam independenţa ziarului faţă de Gigi Becali, care în ultima vreme a devenit un sinonim pentru Steaua! Nicicând nu veţi mai vedea numele său în paginile Gazetei. Şi asta pentru că va fi tipărit cu cerneală simpatică! Hai că suntem simpatici, vorba fostului meu şef, Mitică Dragomir!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Exclusiv pe surse.
 Vizualizări articol: 811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
Exclusiv pe surse4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei