Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 ian 2012 - Anul XVII, nr. 21 (4926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Pufoaica de vară

De ce invidiem femeile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Hai să spunem lucrurilor pe nume! Eu cred că adevăratul motiv pentru care tot mai mulţi bărbaţi optează pentru schimbare de sex e că mai multe avantaje se găsesc de partea cealaltă a baricadei.
Păi, să ne gândim doar la falimentul care îi pândeşte la orice colţ pe masculi, cu ocazia sărbătorilor din sezonul prelungit de cadouri, care ţine din iarnă până-n miez de primăvară.
Debutul are loc cu Sfântu’ Neculai, în pielea căruia trebuie să intri pentru a umple cu daruri ghetuţele mărimea 38-40, din ce în ce mai rar 35-36, aşezate, încă de cu seară, de aleasa inimii tale. Îţi tremură mâna, dar n-ai încotro şi umpli ghetuţele cu daruri scumpe, că orice româncă ştie azi de Dior şi de Yves Saint Laurent.
Uffff ! Nici bine nu-ţi tragi sufletul, că la uşă, hohotind sarcastic, îţi bate, cu palma sa lată cât coarnele de ren, Moş Crăciun, cel căruia îi dă mâna să se arate darnic, cât timp cheltuiala n-o suportă din buzunarul propriu, ci i-o decontează un fraier ca tine.
După ce aceste două incendii din vistierie au fost stinse, luna ianuarie ţi-o petreci în austeritate, drămuindu-ţi iaurtul. Când ianuarie e pe cale să se piardă învârtindu-se în beznele calendarului, februarie îşi arată şi ea colţii. Îmbrăcat în haine de import, Sfântul Valentin se iveşte în prag, trăsnind a hormoni, cu un chitanţier uriaş în mână. Nesimţit ca un ministru de finanţe, sună adunarea pentru „Ziua Îndrăgostiţilor”, sece-i mâna celui ce a scris-o în calendar. Alte daruri, alţi bani, altă distracţie; căci mai curând fentezi fiscul, decât pe vampirul ăsta de Sfântul Valy.
A plecat, trântind uşa, Sfântul Valy, lăsându-te lat şi fără suflare financiară pe duşumea? Stai, că asta nu-i totul, prietene masculin, că vine la rând sulă obraznică ăla de Dragobete, alt obsedat de jertfe băneşti, al cărui libido se cere astâmpărat tot cu daruri scumpe.
Dar tot n-ai scăpat. Imediat ce nesătulul de hăndralău îşi ia şi el viteză, se înscrie la cuvânt tradiţionalul „1 Martie”, apoi fratele său mai mare, „8 Martie”, ambii puşi pe jecmăneală, ca nişte birocraţi sângeroşi, care au două vile în construcţie.
Iar apoi, ca să nu-ţi tihnească trezirea naturii la viaţă, se aude de după deal şi Iepuraşul de Paşte, care se vesteşte, ţupa-ţup, mişcând ameninţător din urechi şi din dinţii săi ascuţiţi, pregătiţi să-ţi roadă morcovul din fund şi portofelul, cu tot cu cotor.
Dragi femei, cât vă invidiez!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De ce invidiem femeile.
 Vizualizări articol: 2092 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 12 voturi
De ce invidiem femeile4.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(27 ian 2012, 16:45:53
POTI SA FACI SCHIMBARE DE SEX DACA ESTI INVIDIOS REPORTER IDIOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT..... ARTICOLE DE RAHAT MAI SCRII................

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei