Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 ian 2012 - Anul XVII, nr. 21 (4926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

30 de suceveni au protestat pe ger în faţa Palatului Administrativ

Vineri, 27 Ianuarie 2012 (19:08:32)

Câteva zeci de suceveni au înfruntat gerul de afară şi au protestat şi în cursul zilei de vineri în faţa Palatului Administrativ din Suceava. Manifestanţii au început să se adune în jurul orei 17:30 şi au protestat timp de aproximativ o oră. Cei aproximativ 30 de suceveni au cerut, din nou, demisia preşedintelui României, Traian Băsescu, şi a Guvernului. „Jos Băsescu!”, „Demisia în bloc, în frunte cu Boc”, „Băsescu nu uita, Roşia Montană nu e a ta” sau „Flutur nu uita, Bucovina nu-i a ta” au fost câteva dintre scandările celor câteva zeci de suceveni care au protestat.

Chiar dacă frigul a pus stăpânire pe judeţ, Siretul a protestat vineri într-un mod original. Aproape 20 de maşini au plecat din Vama Siret spre centrul oraşului. Claxoanele şi lozincile strigate de şoferi i-au vizat pe actualii guvernanţi şi pe preşedintele Traian Băsescu, aşa cum s-a întâmplat şi la celelalte mitinguri din judeţ şi din ţară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 30 de suceveni au protestat pe ger în faţa Palatului Administrativ.
 Vizualizări articol: 907 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
30 de suceveni au protestat pe ger în faţa Palatului Administrativ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bum trimis de
(27 ian 2012, 22:20:36
Cumparati oamenii cu ofertele voastre ieftine.Dupa ce ca mintiti cu nerusinare, mai instigati si oamenii la proteste. Profitati de situatia economica ca sa va castigati sustinatori; din nefericire pentru voi, nu toti romanii pot fi cumparati asa usor,majoritatea lor fiind suficient de destepti sa inteleaga ca masurile guvernamentale care s-au luat pana acum, si care se vor lua de acum inainte, ...
2.   Respect pentru protestari trimis de
(27 ian 2012, 23:17:45
Tot respectul pentru protestarii onesti, mai ales in conditiile meteo, dar nu putem tolera in continuare manipularea realizata de USL care plateste oameni si profitand de nevoile lor ii pune sa isi riste sanatatea pentru ca ei sa isi urmeze interesul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei