Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 260 (8177)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Pe strada Tipografiei

S-a redeschis Taverna Bachus, cu o locație cu design modernizat, rafinat și un meniu creativ, internațional

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Taverna Bachus, de pe strada Tipografiei din Municipiul Suceava, aromele, preparatele delicioase și locația s-au reinventat din această toamnă. Sucevenii sunt așteptați într-un spațiu reconfigurat, în culori pastelate, cu un design modern, rafinat, cu multe plante ce oferă o ambianță luxuriantă locului.

După 5 ani de „călătorii culinare”, locația de pe strada Tipografiei arată cu totul diferit. Atenți la detalii, proprietarii s-au gândit și la cei mici, la copii, astfel că au amenajat un loc de joacă, separat de niște uși transparente de restul decorului.

Restaurantul, în care orice client găsește preparate proaspete, delicioase, nu și-a reconfigurat doar spațiul, ci și meniul creativ care acum unește mai multe rețete, din mai multe colțuri ale lumii. Este vorba de un meniu bazat pe ingrediente și produse de calitate, care oferă opțiuni pentru a satisface gustul fiecăruia.

La Taverna Bachus puteți să luați micul dejun, prânzul sau să vă relaxți după o zi solicitantă, la cină. Meniul îmbină urbanul cu ruralul, preparatele internaționale, precum „risotto cu dovlecei și somon afumat”, „wrapul al pastor” etc., cu cele specifice bucătăriei tradiționale românești: ciorba rădăuțeană sau de văcuță, precum și alte bunătăți autohtone, „un deliciu pentru pofticioși”. Astfel, se creează o experiență unică din toate punctele de vedere. Atmosfera caldă și primitoare este susținută și de muzica bună, care vă va deconecta de jungla urbană. La Taverna Bachus veți găsi și o selecție importantă de vinuri românești și internaționale de calitate sau cocktailuri clasice care pot fi asociate cu preparatele din meniu. „Nu vă faceți griji dacă vă este dificil să alegeți băutura potrivită, personalul prietenos al restaurantului vă poate oferi oricând recomandări la cerere, pentru ca gustul să fie complet și desăvârșit”, au transmis reprezentanții restaurantului Taverna Bachus. Pentru mai multe date despre meniuri, locație, rezervări, puteți să accesați pagina de Facebook:  https://www.facebook.com/tavernabachus sau Taverna Bachus, str. Tipografiei, nr. 4 A, Suceava, telefon: 0741 060 611 / 0330 805 805.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a redeschis Taverna Bachus, cu o locație cu design modernizat, rafinat și un meniu creativ, internațional.
 Vizualizări articol: 2708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
S-a redeschis Taverna Bachus, cu o locație cu design modernizat, rafinat și un meniu creativ, internațional4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei