Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 260 (8177)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Investiții

Ample proiecte se află în derulare pentru dezvoltarea comunei Satu Mare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai puțin de zece proiecte sunt în derulare în acest moment în comuna Satu Mare, proiecte care vor contribui din plin la dezvoltarea celor două sate, Satu Mare și Țibeni. Primarul Toader Adrian Lavric a precizat că este vorba de investiții atât în infrastructura de drumuri, modernizarea trotuarelor și a podețelor, rețele de canalizare, dar și pentru modernizarea și reabilitarea unităților de învățământ.

”De când am preluat mandatul o prioritate au fost proiectele de dezvoltare pentru cele două sate componente ale comune, Satu Mare și Țibeni. Este vorba de investiții care s-au realizat sau care se implementează atât prin fonduri proprii, cât și prin fonduri obținute din alte surse”, a precizat Toader Adrian Lavric.

Proiectele pentru modernizarea drumului comunal „La Bădeliță”, unde se derulează lucrări de asfaltare, dar și pentru construcția de rigole carosabile și podețe, sunt deja în lucru. Se adaugă modernizarea prin betonare a drumului „Dumitrescu Dănuț”, construirea a 560 de metri de rigolă carosabilă în zonele Huzdup Mircea, Balan Vasile, Gavriliuc Ioan, amenajarea unui spațiu de joacă în zona Tomșa Viorel, reabilitarea dispensarului veterinar, construcția unui spațiu de joacă în apropierea școlii din Satu Mare (investiție realizată printr-o sponsorizare a companiei Egger, la solicitarea primarului comunei), construcția unei stații de captare și tratare a apei potabile și a unei stații de epurare, precum și amenajarea de trotuare și podețele de la școala din Țibeni și până la gară. Primarul din Satu Mare a precizat că în implementare se află și proiectele pentru construcția de trotuare la școala din Satu Mare, amenajarea unui spațiu de joacă în satul Țibeni, dar și modernizarea cu fonduri proprii a sistemului de iluminat public cu lămpi economice tip LED.

Nu au fost uitate nici cultele religioase, care au primit finanțări fără nici un fel de discriminare.

„Pe lângă aceste proiecte amintite, avem și alte investiții care sunt pregătite pentru viitor. Și vreau să remarc faptul că toate aceste lucrări se demarează sub supravegherea atentă a domnului viceprimar Mihai Moroșan, căruia țin să-i mulțumesc pe această cale pentru sprijin, implicare și determinare”, a completat Toader Adrian Lavric.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ample proiecte se află în derulare pentru dezvoltarea comunei Satu Mare.
 Vizualizări articol: 517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ample proiecte se află în derulare pentru dezvoltarea comunei Satu Mare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei