Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 260 (8177)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Urbanism

Parcometre moderne instalate pe raza municipiului Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru parcometre de ultimă generație, monitorizate video, cu sistem propriu anti-vandalizare, care fac parte din prima etapă a unui amplu proiect de fluidizare și decongestionare a traficului auto, au fost montate în zona centrală și la spitalul din municipiul Rădăuți. Cele patru aparate de taxare sunt instalate astfel: unul la Policlinică Spital, deservind zona cuprinsă din strada Grănicerului până la intersecția cu Biserica Sfântul Ilie, al doilea în colțul clădirii patrulater din centrul localității, vizavi de intrarea în fostul hotel, pentru parcările de pe strada Ștefan cel Mare (până la Piața Garoafelor), strada Volovățului (până la calea ferată), și zona centrală, al treilea parcometru este în Piața Unirii, lângă intrarea principală a Magazinului General, pentru parcările din zona centrală, iar al patrulea în parcarea centrală Piața Unirii - lângă stația taxi, pentru parcările din zona centrală, inclusiv parcarea din spatele clădirii CEC. Parcometrele funcționează în intervalul orar 08.00. – 20.00., tariful, avizat prin Hotărâre de Consiliu Local, este de doi lei/oră, iar în proximitatea fiecărui parcometru sunt montate tăblițe informative cu informații pentru utilizare corectă. Posibilitățile de plată sunt următoarele: cash, direct la parcometru (se eliberează un bon fizic care trebuie lăsat la vedere în interiorul autovehiculului, pe bord), on-line prin aplicația TPARK, disponibilă în App Store și Google Play, sau prin sms (mai exact, după trimiterea sms-ului de plată, se primește un sms de confirmare a plății, verificabil în aplicație mobilă TPARK, prețul fiind de 0,45 euro + TVA/ 60 de minute, la care se adaugă 0,05 euro/sms). Pentru zonele de parcare care se află la o distanță mai mare de parcometre, administrația locală recomandă plata on-line, prin aplicați TPARK.

 

Loghin: Fiecare leu încasat va fi dirijat spre amenajarea unor noi locuri de parcare în municipiul Rădăuți

Echipajele Poliției Locale alături de angajații primăriei vor monitoriza în fiecare zi de funcționare a parcometrelor prezența bonurilor și/sau confirmarea plății în aplicația dedicată. Primarul Bogdan Loghin a declarat: „Am răspuns pozitiv doleanțelor comunității rădăuțene care dorea implementarea unui sistem de supraveghere a spațiilor de parcare, aspect care stă la baza unei discipline normale pentru comunitatea rădăuțeană. Cu promisiunea că fiecare leu încasat va fi dirijat spre amenajarea unor noi locuri de parcare în municipiul Rădăuți, vă încurajăm să folosiți parcometrele montate”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcometre moderne instalate pe raza municipiului Rădăuți.
 Vizualizări articol: 544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parcometre moderne instalate pe raza municipiului Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei