Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 260 (8177)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pauză

Trotinetele puse la dispoziție de Primăria Suceava intră în vacanța de iarnă din 7 noiembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de Închiriere Trotinete Electrice Suceava EcoRide, din municipiul Suceava, se va închide, din data de 7 noiembrie a.c., până la primăvară. Viceprimarul Lucian Harșovschi invită sucevenii și turiștii să se bucure de plimbări cu trotineta în următoarele zile, cât vremea este încă frumoasă. Acesta a precizat că banii neutilizați din portofelul electronic se reportează pentru sezonul următor.

În municipiul Suceava sunt 11 stații de închiriere și 50 de trotinete. Tariful de închiriere este de 30 de bani/minut și 50 de bani pornirea. Din această activitate, în perioada 1 aprilie- 3 noiembrie 2022 s-au încasat 53.220 de lei. Potrivit viceprimarului Harșovschi, în perioada menționată s-au efectuat 7.788 curse, care au însumat 151.316 minute. În aplicația Suceava EcoRide au fost create 8.428 de conturi, din care activate sunt 2.567. Un număr de 5.861 sunt invalide. Numărul de utilizatori de trotinete este de 1.683. Față de 2021, în acest an s-a înregistrat o creștere cu 30% a numărului de conturi active, ceea ce arată că există interes față de serviciul de închiriere trotinete electrice. Harșovschi a declarat că activitatea și utilizarea trotinetelor este influențată într-o mare măsură de condițiile meteo și de programul școlar, înregistrându-se o creștere a numărului de utilizatori și o folosire constantă de trotinete în perioada vacanțelor școlare.

„Acest serviciu își propune să îi informeze și să-i învețe pe utilizatori modalitați de folosință corectă și în siguranță a trotinetelor, dar din păcate nu toți le respectă, fapt care duce la degradarea trotinetelor. Trotineta electrică este practică și rapidă, fiind cea mai bună alegere pentru o persoană activă care dorește să se deplaseze cu ușurință prin oraș”, a afirmat viceprimarul.Închirierea trotinetelor se face doar prin intermediul Aplicației Suceava EcoRide, ce poate fi descărcată din App Store sau Google Play.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trotinetele puse la dispoziție de Primăria Suceava intră în vacanța de iarnă din 7 noiembrie.
 Vizualizări articol: 386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trotinetele puse la dispoziție de Primăria Suceava intră în vacanța de iarnă din 7 noiembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei