Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 260 (8177)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La Carrefour

Sucevenii pot primi legume și fructe în schimbul PET-urilor, dozelor și ambalajelor de sticlă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 4-8 noiembrie, PET-urile, dozele de aluminiu și ambalajele de sticlă sunt monedă de schimb pentru produse proaspete de la producătorii locali.

Sucevenii pot veni în zilele menționate la hipermarketul Carrefour de pe Calea Unirii, nr. 27 B și pot plăti cu PET-uri, doze de aluminiu și ambalaje de sticlă. Tot ce trebuie să facă este să le introducă în stația de colectare și vor primi în schimb fructe și legume românești.

Iar dacă vor veni cu peturi Dorna, cantitatea se dublează.

În plus, anul acesta ambalajele sunt stocate de către un RVM (Reverse Vending Machine), echipament inteligent care are o tehnologie de colectare separată și reciclare a mai multor tipuri de materiale. 

Totodată, participanții se pot înscrie la o tombolă națională cu premii prietenoase cu natura și se pot bucura de reduceri pentru apa Dorna: la achiziția a 5 sticle Dorna Kids sau Dorna Izvorul Alb la 2L primesc una gratuit.

Plata cu PET a fost lansată în premieră de Carrefour România în anul 2019, ca parte din programul de economie circulară Punem Preț pe Plastic și a fost întâmpinată cu interes de către clienți. În primele ediții, sucevenii au colectat peste 5800 de PET -uri, în schimbul a 10 tone de fructe și legumeromânești de la producătorii locali. 

„Ca lider de piață, încercăm să colaborăm cu furnizorii, consumatorii și întreaga comunitate pentru a dezvolta practici care pot îmbunătăți calitatea vieții. Credem cu tărie că, prin educarea consumatorilor cu privire la consumul responsabil de plastic și prin transformarea acestuia în monedă de schimb, vom ajuta clienții să adopte obiceiuri mai bune. Mai mult, anul acesta ne dorim să continuăm demersurile asupra economiei circulare, iar prin introducerea Mașinilor Automate Reversibile, ne dorim să arătăm societății faptul că printr-un comportament responsabil, putem avea parte de un mediu mai bun, mai curat”, a declarat Alina Gamauf, Membru în Comitetul Executiv Carrefour România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii pot primi legume și fructe în schimbul PET-urilor, dozelor și ambalajelor de sticlă.
 Vizualizări articol: 1267 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sucevenii pot primi legume și fructe în schimbul PET-urilor, dozelor și ambalajelor de sticlă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei