Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 232 (7233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rugby

Sucevenii speră la victorie în primul meci acasă din acest sezon

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipele de rugby ale Sucevei se pregătesc pentru etapa a II-a a Diviziei Naționale de Seniori (DNS), care va avea loc la finele acestei săptămâni.

CSM Bucovina Suceava va juca primul meci acasă din noul sezon, sâmbătă, de la ora 10.00, pe stadionul Unirea, cu Grivița București.

Meciul se anunță clar unul greu, oaspeții câștigând la Suceava în luna aprilie a acestui an, în partea a doua a sezonului trecut și mergând apoi în semifinalele DNS.

În prima etapă a noului sezon, RC Grivița a trecut acasă de Rugby Club Gura Humorului cu scorul de 33-7, fiind destul de evident că  este echipă solidă și în acest sezon:

Antrenorul CSM Bucovina Suceava, Marius Colțuneac, se așteaptă la un meci greu, însă este totuși încrezător într-o primă victorie, care să dea un moral bun și pentru derbiul local care va urma în etapa a III-a, cu echipa din Gura Humorului:

„Vorbim de o echipă din Capitală, unde aria de selecție este mult mai mare. Din jucătorii care nu au prins contracte în Super Ligă unii s-au îndreptat spre Grivița. Sper ca băieții să conștientizeze că  nu mai este vorba de o echipă recent venită din liga a III-a ci de una care anul trecut a jucat finala mică a competiției”.

Din păcate, după meciul din prima etapă, pierdut la Bârlad, sunt mai mulți jucători incerți, cu șanse mici de a juca. Antrenorul Marius Colțuneac a arătat că este vorba de pierderi importante, Ignea, Ivanov și veteranul Nichiforiuc. Primul, Nicu Ignea, uvertură, este proaspăt venit la Suceava, de la CS Năvodari, fiind considerat un jucător cheie. Șansele ca acesta să poate juca sunt însă mici.

Tot în etapa a II-a, duminică, Rugby Club Gura Humorului va evolua din nou în deplasare. Humorenii vor juca tocmai la Arad, cu  CSU din localitate. Echipa din Arad a înregistrat o înfrângere foarte severă în prima etapă, 71-6 pe terenul celor de la Năvodari.

Echipa din Arad a anunțat și ea o serie de transferuri la început de sezon, astfel că potențialul ei ar putea fi ridicat, mai ales pe propriul teren.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii speră la victorie în primul meci acasă din acest sezon.
 Vizualizări articol: 1082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii speră la victorie în primul meci acasă din acest sezon0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei