Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 232 (7233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În familie

Un bărbat băut și violent s-a ales cu un ordin de restricţie, după ce și-a lovit mama

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe numele unui bărbat de 30 de ani din municipiul Suceava a fost emis un ordin de restricţie provizoriu, după ce a consumat alcool și a devenit agresiv, lovindu-și mama. Agresiunea s-a petrecut miercuri seara, în locuința unde bărbatul locuia împreună cu mama și cu sora lui. În jurul orei 22.00, sora acestuia i-a anunțat pe polițiști că fratele ei provoacă scandal la domiciliu.

La sosirea oamenilor legii, mama agresorului, în vârstă de 79 de ani, a declarat că este victima unei agresiuni fizice care s-a petrecut din cauza consumului de băuturi alcoolice, fiind lovită cu palma peste cap de către fiul ei de 30 de ani. În același timp, femeia a declarat că acesta a provocat și distrugeri în locuința comună și că dorește să formuleze plângere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie” și „lovirea sau alte violențe”, pentru că îi este foarte frică să mai stea cu fiul ei, fiind agresată și în trecut de el. În urma completării  Formularului de Evaluare a riscului, polițiștii au constatat că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, iar în urma probatoriului administrat s-a luat telefonic legătura cu procurorul de serviciu, care a opinat pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. Agresorului i s-a comunicat faptul că a fost emis un ordin de protecție provizoriu, precum și conținutul măsurilor de protecție dispuse prin acesta, fiind solicitat un echipaj al ambulanței, pentru transportul și internarea bărbatului de 30 de ani la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de „violenţă în familie” și „lovirea sau alte violențe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat băut și violent s-a ales cu un ordin de restricţie, după ce și-a lovit mama.
 Vizualizări articol: 1367 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat băut și violent s-a ales cu un ordin de restricţie, după ce și-a lovit mama0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei