Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 232 (7233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zeci de kilograme de peşte, halva şi bomboane, confiscate de la comercianţi din pieţe

Vineri, 4 Octombrie 2019 (12:46:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un amplu control care s-a derulat joi dimineaţă în pieţele din municipiul Suceava s-a lăsat cu ridicarea a zeci de kilograme de produse care erau comercializate fără acte de provenienţă. Cu acets prilej au fost depistate două persoane, una în Piața Agroalimentară Burdujeni şi cealaltă în Piața Agroalimentară Centru, care vindeau astfel de produse. Este vorba de două femei care au fost amendate cu câte 5.000 de lei.

De la comercianta care se afla în Piaţa Burdujeni a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 17 kg produse și subproduse din pește (conserve, caserole, vrac), precum și cantitatea de 30,7 kg produse de origine animală (unt membrane naturale și produse patiserie). La Piaţa Mare s-a dispus

ridicarea următoarelor produse: 1 kg produse și subproduse din pește (conserve, caserole), precum și 33 kg halva, 40,7 kg produse patiserie, 33,2 kg bomboane și 1,1 kg produse de origine animală (unt). Produsele confiscate, în valoare de 3.793 de lei urmează a fi duse la incinerare.

Acţiunea face parte din planul privind prevenirea şi combaterea braconajului piscicol, a transportului, colectării și comercializării ilegale a produselor și subproduselor din peşte rezultate din activitățile ilegale de pescuit. La acţiunea de control de joi au participat polițiști din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice, în cooperare cu lucrători din cadrul DSVSA Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de kilograme de peşte, halva şi bomboane, confiscate de la comercianţi din pieţe.
 Vizualizări articol: 1795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Zeci de kilograme de peşte, halva şi bomboane, confiscate de la comercianţi din pieţe2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei