Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 232 (7233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

Control judiciar pentru nouă romi implicați în încăierarea din curtea Spitalului Municipal Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magistrații rădăuțeni au decis măsura controlului judiciar pentru nouă persoane implicate, miercuri după-amiază, în încăierarea din curtea Spitalul Municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian” din municipiul Rădăuți. Reamintim cititorilor că scandalul, care a izbucnit pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, a avut ca protagoniști zece persoane din două familii de romi din comuna Dornești. Cele două părți s-au întâlnit în curtea spitalului rădăuțean și după ce și-au adresat injurii, s-au încăierat, iar în îmbulzeală au folosit cuțite și o bâtă. În urma încăierării, trei persoane, Liliana Luțu, de 40 de ani, Constantin Cristian Luțu, de 37 de ani, și Mariana Angela Luțu, de 35 de ani, au suferit leziuni ușoare, fără a le fi pusă viața în pericol, cu mențiunea că primii doi au fost internați în spital. În aceste condiții, judiciariștii rădăuțeni au întocmit dosar penal sub acuzațiile de „încăierare”, „tulburarea liniștii și ordinii publice” și „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”. Miercuri seară, șapte dintre participanții la încăierare, mai precis Radu Vasile Manolea, Mihaela Lacrimioara Luțu, Aurora Ancuța Buraciuc, Viorica Bobu, Luțu Arhip,  Robert Arhip Luțu și Florin Ștefan Bobu, au fost reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță și au fost transportați în arestul IPJ Suceava. Ieri seară, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a decis măsura controlului judiciar pentru 60 de zile asupra celor șapte menționați mai sus, dar și pentru alte două persoane care au participat la încăierare, mai precis, Mariana Angela Luțu și Constantin Cristian Luțu.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Control judiciar pentru nouă romi implicați în încăierarea din curtea Spitalului Municipal Rădăuți.
 Vizualizări articol: 1280 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Control judiciar pentru nouă romi implicați în încăierarea din curtea Spitalului Municipal Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei