Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 232 (7233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Util – locul unde găsești tot felul de lucruri pentru copii

Atunci când ești părinte, bunic, unchi sau poate doar invitat la o familie ce are copii simți bucurie când vezi chipul fericit al micuțului ce tocmai a primit ceva, indiferent dacă asta înseamnă fructe, dulciuri, hăinuțe sau jucării. Însă cu toții știm că jucăriile sunt cele mai dorite de către aceștia, sporesc creativitatea, imaginația și dezvoltă abilitățile celor mici.

Acum este un loc și în Suceava unde poți găsi la un loc tot felul de lucruri pentru cei mici. La Egros Shopping Suceavagăsești de la cărucioare, haine, pantofi și ghiozdane până la jucării, articole de papetărie, uniforme și chiar mobilier pentru camera acestora.

Dacă cel mic este nou născut și vă pregătiți pentru următoarea etapă e util să știți că aici găsiți nenumărate modele de premergătoare, scaune de masă pentru bebeluși, cărucioare, mașinuțe și multe jucării care ajuta la dezvoltarea bebelușului.

Dacă copilul este școlar și deși ghiozdanul de anul trecut este încă bun, el dorește unul nou la Egros Shopping Suceava există o gamă generoasă de rucsaci și ghiozdane la prețuri rezonabil. De asemenea mai puteți achiziționa încă un trening sau o cămașă pentru uniformă, ghete pentru iarna ce se apropie sau pantofi sport pentru ora de educație fizică.

Și la capitolul jucării găsiți destule opțiuni în Egros Shopping Suceava, de la jucării complexe gen mașină electrică pentru copii la păpuși, seturi de bucătărie sau tâmplărie, mașinuțe și câte altele. Dacă doriți doar să aduceți zâmbetul pe chipul uni copil o opțiune ar putea fi chiar un balon tematic cu heliu.

Centrul Comercial Egros Shopping Suceavaeste întins pe o suprafață de 18.000 mp și găzduiește peste 500 de spații comerciale, care prin intermediul partenerilor vine în întâmpinarea dorințelor și nevoilor sucevenilor cu prețuri accesibile la produsele și serviciile oferite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Util – locul unde găsești tot felul de lucruri pentru copii.
 Vizualizări articol: 1479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Util – locul unde găsești tot felul de lucruri pentru copii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei