Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 232 (7233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediția a XVI-a

435 de artiști fotografi, din 43 de țări, înscriși la Salonul Internațional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Județean Suceava, Muzeul Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina au organizat a XVI-a ediție a Salonului Internațional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”, sub înaltele patronaje FIAP și AAFR. Secţiunile din acest an au fost „Open” și „Journalism”.

La fiecare secţiune, artiștii fotografi se puteau înscrie cu maxim 4 lucrări. Participarea la acest salon a fost liberă pentru toţi artiştii fotografi din întreaga lume. Ultima data de înscriere în concurs a fost 30 septembrie 2019.

În acest an, participarea a fost numeroasă, peste media participărilor anilor precedenți. Astfel, s-au înscris în competiție 435 de artiști fotografi, din 43 de țări. 

Juriul internațional se va întruni, în a doua parte a lunii octombrie, la Muzeul de Istorie (Suceava), pentru jurizare și va avea următoarea componență: Csaba Balasi, președintele juriului, M.FIAP, E. FIAP/g FIAP Liaisson officer, România; Herbert Gmeiner, M.FIAP , HonEFIAP, Austria; Virgilio Bardossi, M.FIAP , EFIAP/p, Italia; Petru Gemănaru, A.FIAP, România; Victor Rusu, AAFR, artist fotograf, România.

Juriul va stabili fotografiile cele mai valoroase din punct de vedere artistic. Premiile din acest an vor fi: 3 medalii FIAP, 3 medalii AAFR, 6 mențiuni FIAP , 6 mențiuni AAFR, pentru fiecare secţiune, în total 36 de premii. Selecția se va realiza din 3.926 de fotografii ale artiştilor fotografi, intrate în concurs, dintre care 1.681 fotografii pentru secțiunea „Open” și 1.245 fotografii pentru secțiunea „Journalism”. Vernisajul va avea loc la Muzeul de Istorie, în luna decembrie 2019.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 435 de artiști fotografi, din 43 de țări, înscriși la Salonul Internațional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”.
 Vizualizări articol: 1067 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
435 de artiști fotografi, din 43 de țări, înscriși la Salonul Internațional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei