Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 215 (6925)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Comunicat începere proiect „CONSTRUIRE HOTEL D+P+4E ÎN MUNICIPIUL SUCEAVA”, cod SMIS 113070

S.C. POLARIS CAFE S.R.L., cu adresa în Sat Scheia, Comuna Scheia, str. Mihoveni, nr. 1, jud. Suceava, a semnat Contractul de finanțare nr. nr. 2985 în data de 06.09.2018 pentru proiectul cu titlul „CONSTRUIRE HOTEL D+P+4E ÎN MUNICIPIUL SUCEAVA”, cod SMIS 113070, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacitaților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

 

Valoarea totală a proiectului este de 19.403.466,30 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 4.506.420,39 lei.

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014 - 2020 este Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord - Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord – Est.

 

Obiectivul general al proiectului

SC POLARIS CAFE SRL și-a propus ca țintă să devină un lider pe piața turismului sucevean, dorind să contribuie în mod activ la creșterea acestui segment de afacere prin adaptare la cerințele existente ale pieței si a oportunităților pe care aceasta le oferă, oportunități ce țin atât de istoria și tradiția zonei, dar și de poziționarea geografică a ei prin satisfacerea cerințelor clienților punându-le la dispoziție un întreg complex de servicii turistice, prin intermediul unor structuri coordonate unitar cu orientări unitare și management comun adecvat.

 

Obiectivele specifice ale proiectului

1.         Crearea unei investiții noi: Investiția urmează a fi realizată într-o locație din Municipiul Suceava aflată în plin proces de dezvoltare, de natură a satisface funcțional într-un mod cât mai eficient cerințele clienților și constă în principal într-o structură de cazare de tip hotel cu 68 spații de cazare (64 camere duble și 4 apartamente), două Săli de conferință, un bar, un restaurant pentru servire mic dejun, multiple spații funcționale și de relaxare.

2.         Modernizarea abordărilor în sistemul de management: Se urmărește creșterea substanțială a nivelului managerial al firmei prin dezvoltarea activității de marketing, aflată în strânsă legătură cu certificarea sistemului de management al calității în conformitate cu normele unanim acceptate, cu certificarea serviciilor, participare la târguri internaționale și achiziția de active necorporale, cu implicații directe asupra resursei umane folosite ce va fi orientată către asigurarea confortului clientului, în mod elegant și eficient.

3.         Achiziționarea unor servicii de natură a asigura implementarea proiectului în condiții de performanță financiară și tehnică: Obiectivul specific se referă la contractarea serviciilor de proiectare, consultanță, dirigenție de șantier, audit și asistență tehnică, audit energetic, pe lângă contractele de publicitate.

 

Perioada de implementare a proiectuluieste de 49 luni, respectiv între data 01.04.2017 și data 31.04.2021, aceasta cuprinzând, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Grupul țintăpoate f exprimat de interesul pe care acesta îl manifestă, astfel: Turiști interesați de turismul ecumenic si religios; Turiști interesați de mediul de afaceri; Turiști interesați de agrement, sport şi relaxare; şi Turiști care doresc contactul cu tradiția şi valorile istorice ale zonei

Date de contact beneficiar

S.C. POLARIS CAFE S.R.L., telefon 0722374633, E-mail: polariscafe2017@gmail.com, Administrator:Laslovici Ion.

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat începere proiect „CONSTRUIRE HOTEL D+P+4E ÎN MUNICIPIUL SUCEAVA”, cod SMIS 113070.
 Vizualizări articol: 1472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Comunicat începere proiect „CONSTRUIRE HOTEL D+P+4E ÎN MUNICIPIUL SUCEAVA”, cod SMIS 1130701.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei