Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 215 (6925)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pentru bun venit

Primele zile de studenție, sărbătorite în cadrul „Săptămânii bobocului”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava (USV) urează „Bun venit!” studenților din anul I, într-un mod inedit. Între 2 și 11 octombrie, bobocii declarați admiși în acest an la USV sunt așteptați să ia parte la o serie de activități reunite sub genericul „Săptămâna bobocilor”.

Proiectul prin care organizatorii vor să-i familiarizeze pe cei din anul I cu studenția, cu campusul universitar și mediul academic este coordonat de Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS), în colaborare cu USV și Casa de Cultură a Studenților.

Potrivit lui Dorian Dascălu, președinte ASUS, ”un nou an universitar se apropie, iar noi vrem să îl începem cu dreptul! Pentru studenţii din anul I, şcoala va începe cu câteva zile aparte în care le propunem activități de socializare, concerte, seri de film, prezentări etc. În acest an am reușit, pentru prima dată, să obținem finanțare de la Ministerul Tineretului și Sportului, suma de 14.000 de lei. Nu suntem la prima ediție, însă ne-am propus ca în acest an evenimentele să fie mai vizibile, mai interesante”.

Proiectul începe de marţi, 2 octombrie, cu distribuirea Ghidului bobocului, un catalog cu informații necesare celor din anul I, despre campus, cantină, Universitate etc. Seara se încheie cu un concert folk al trupei Mici, programat de la ora 20.00, în Auditorium „Joseph Schmidt”.

În perioada 3 - 5 octombrie, bobocii vor putea face turul Universității, având posibilitatea de a vizita laboratoare, săli de curs, cantina, biblioteca și alte zone de interes pentru ei.

Seara de socializare și seara de film se vor desfășura în zilele de 7 și 8 septembrie, urmând ca pe 9 octombrie să aibă loc o conferință pe tema voluntariatului (ora 20.00, Aula Corp E).

Concursul Tresure Hunt este programat pentru miercuri, 10 octombrie, în campus, urmând ca joi, de la ora 12.00, organizațiile studențești ale Universității Suceava să se promoveze și să facă recrutări în cadrul „Târgului organizaţiilor studenţeşti”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primele zile de studenție, sărbătorite în cadrul „Săptămânii bobocului”.
 Vizualizări articol: 1390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primele zile de studenție, sărbătorite în cadrul „Săptămânii bobocului”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei