Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 215 (6925)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Garda Forestieră Suceava

Trei transporturi ilegale de masă lemnoasă, depistate în zona Cornu Luncii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 22-23.09.2018, Garda Forestieră Suceava a efectuat mai multe controale la circulaţia materialelor lemnoase pe drumurile publice şi forestiere din judeţul Suceava.

Pe DN 2, pe raza localităţilor Vadu Moldovei şi Cornu Luncii, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni, au fost identificate în trafic 3 transporturi de materiale lemnoase care, în urma verificărilor, s-au dovedit a fi efectuate cu încălcarea legislaţiei silvice în vigoare.

Astfel, în cazul primului transport, în urma verificărilor întreprinse şi a probelor strânse, s-a constatat faptul că transportatorul materialelor lemnoase a efectuat în mod repetat, în baza aceloraşi documente de provenienţă şi transport, două curse.

În urma inventarierii s-a constatat că volumul încărcat în mijloacele de transport şi transportat ilegal este de 12,39 mc cherestea răşinoase. Materialele lemnoase în cauză, în valoare de 8276 de lei, au fost confiscate, iar transportatorul a fost sancţionat contravenţional.

În cazul celorlalte două transporturi oprite pe raza localităţii Cornu Luncii, în urma inventarierii materialelor lemnoase s-a constatat faptul că volumul transportat depăşeşte volumul înscris în documentele de provenienţă şi transport. În urma celor constatate, materialele lemnoase în cauză, totalizând 22,51 mc cherestea răşinoase, în valoare de 15.037 de lei, au fost confiscate, iar operatorii economici expeditori ai materialelor lemnoase au fost sancţionaţi contravenţional, valoarea amenzilor însumând 12.000 de lei.

Garda Forestieră Suceava a demarat verificări la operatorii economici expeditori ai materialelor lemnoase, în scopul identificării provenienţei materialului lemnos transportat ilegal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei transporturi ilegale de masă lemnoasă, depistate în zona Cornu Luncii.
 Vizualizări articol: 1416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei transporturi ilegale de masă lemnoasă, depistate în zona Cornu Luncii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei