Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 215 (6925)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragedie

Copil de un an mort la spital, după ce s-a strangulat cu hamurile unui coş pentru copii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viaţa unui copil de 1 an şi 2 luni a fost curmată brusc, în urma unui tragic accident petrecut în locuinţa acestuia din comuna Bilca. Un echipaj al ambulanţei a reuşit, în urma manevrelor de resuscitare, recăpătarea funcţiilor vitale ale micuţului, însă el s-a stins câteva ore mai târziu pe un pat de spital.

Nenorocirea s-a petrecut luni după-amiază, în jurul orei 15.00, într-o locuinţă din comuna Bilca. Un apel la 112 anunţa faptul că un copil se află în stare de inconştienţă, la faţa locului fiind solicitată intervenţia unui echipaj al ambulanţei. Ajuns la adresă, personalul medical a identificat un băieţel în vârstă de 1 an şi 2 luni aflat în stare de inconştienţă, asupra căruia au pornit manevrele de resuscitare. În urma acestora, copilul şi-a recăpătat funcţiile vitale şi a fost transportat de urgenţă la  Spitalul Judeţean Suceava, unde a primit diagnosticul de stare comatoasă, fiind internat în secţia ORL a spitalului în stare foarte gravă.

Mama micuţului le-a povestit poliţiştilor că în acea după-amiază a adormit copilul şi l-a lăsat să doarmă într-un coşuleţ pentru copii, iar timp de cinci minute a ieşit până afară cu treburi. Când s-a întors în casă, a observat că băieţelul se afla într-o poziţie nefirească, având împleticit în jurul gâtului cordonul cu care acesta fusese fixat în coşuleţ.

Din păcate, în timpul nopţii care a urmat, copilaşul s-a stins în spital, toate eforturile medicilor pentru a-l salva fiind zadarnice.

Poliţiştii fac acum cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunii de omor din culpă, verificări urmând a fi făcute şi de către reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului la locuinţa familiei unde s-a petrecut nenorocirea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil de un an mort la spital, după ce s-a strangulat cu hamurile unui coş pentru copii.
 Vizualizări articol: 4799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Copil de un an mort la spital, după ce s-a strangulat cu hamurile unui coş pentru copii4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei