Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 156 (6866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În miez de noapte

Manevre ca la raliu în centrul Sucevei, cu o mașină scăpată de sub control

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un șofer care se afla la volanul unui autoturism Audi A6, cu care circula pe bulevardul principal al Sucevei, a fost protagonistul unor manevre ca la raliu, cu ieșiri în decor, în plin centrul orașului. S-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, în jurul miezului nopții, iar din fericire accidentul nu s-a soldat cu victime. 

Șoferul circula dinspre Burdujeni spre Bancă și a pierdut controlul asupra volanului în dreptul stației de autobuz din centrul Sucevei. El a lovit mai întâi bordura din dreapta, după care a intrat cu mașina peste scuarul care desparte sensurile de mers, în imediata apropiere a sensului giratoriu.  Parte din accident a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar imaginile pot fi urmărite pe site-ul cotidianului nostru, atașate la acest material.

Pe imagini se vede cum mașina scăpată de sub control intră pe scuar și ajunge până în mijlocul sensului giratoriu. Având în vedere cum s-a petrecut accidentul, este destul de clar că șoferul avea ceva viteză.  Din autoturism coboară doi bărbați care o iau la fugă în direcții diferite. 

Mașina înmatriculată în Giurgiu a rămas în mijlocul drumului, cu baia de ulei spartă.

La fața locului a ajuns un echipaj al Poliției Locale Suceava, iar apoi mai multe echipaje rutiere. Conform unor martori, șoferul ar fi revenit câteva secunde în jurul mașinii, după care a plecat din nou. Cert este că polițiștii nu l-au mai identificat la fața locului.

Mașina a fost împinsă pe strada Nicolae Bălcescu, pentru a nu fi îngreunat traficul de pe artera principală a Sucevei, dar și pentru a se putea îndepărta uleiul care invadase strada și punea în mare pericol alți șoferi. La fața locului a ajuns și o mașină de la igienizare, cu jet de apă, care a curățat carosabilul.

După ce au făcut verificări în baza de date polițiștii au constatat că mașina are toate documentele pentru circulație în regulă. În aceste condiții, evenimentul este încadrat din punct de vedere rutier la accident rutier cu pagube materiale – tamponare. Proprietarul mașinii avea termen până vineri noapte, la ora 24.00, să se prezinte la Biroul de Tamponări, pentru a anunța evenimentul. În caz contrar, risca o suspendare a permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile. Cum acesta nu a fost găsit imediat după accident polițiștii nu vor mai putea afla dacă băuse sau nu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Manevre ca la raliu în centrul Sucevei, cu o mașină scăpată de sub control.
 Vizualizări articol: 6896 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Manevre ca la raliu în centrul Sucevei, cu o mașină scăpată de sub control5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   To be or not to be...prost,nebun sau drogat trimis de
(14 iul 2018, 14:06:10
Sunt o mulțime de nebuni care fac chestii dintr-astea...și nu-i vede nimeni!!! Să vedeți uneori prin Burdujeni intersecția spre Botoșani ...Nu mai poți dormi de răul lor plus șmecherii care urlă pe băncile de la parterul blocului până după miezul nopții...Am rugat pe un domn de la poliția locală(care controla mașini...????)să aibă în vedere acest lucru în timpul patrulărilor de noapte(dacă le-or face...)și mi-a zis să sun la poliția...poliție nu locală..Pentru ce îi mai plătim atunci din bani publici????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Varză nouă cu smântână Este o rețetă rapidă și delicioasă de vară, care ne poate ajuta să avem mâncare gătită în casă fără să facem mare efort. Se face numai din varza nouă, suculentă și dulce, pentru că din varza de iarnă din supermarket nu iese la fel de... Citeşte