Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 156 (6866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O mamă a născut singură pe câmp. Bebelușul nu a supraviețuit.

Duminică, 15 Iulie 2018 (15:46:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un caz şocant pentru zilele în care trăim s-a petrecut la Şcheia, unde o tânără în vârstă de 20 ani, însărcinată în luna a IX-a, a născut accidental pe câmp, fără asistenţă medicală. Din păcate, deznodământul a fost unul tragic, copilul nou-născut decedând după câteva ore la Spitalul Judeţean Suceava. Vineri, 13 iulie, seara, în jurul orei 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că o femeie din satul Sf. Ilie, comuna Şcheia este căzută pe un imaş, în stare de inconştienţă. Echipajul medical deplasat de urgenţă la faţa locului a constatat că este vorba de o femeie căzută la pământ, cu hemoragie, iar lângă ea se află un făt. Femeia şi copilul au fost duşi la Unitatea de Primiri Urgenţe, primind îngrijiri medicale. Mama a fost stabilizată în scurt timp, fără a avea probleme deosebite de sănătate. Copilul nou-născut petrecuse o perioadă destul de lungă de timp în umezeală și frig și a fost internat pe secţia de Neonatologie. Acesta avea și un traumatism la cap, produs cel mai probabil accidental, în timpul nașterii neasistate. A doua zi, sâmbătă dimineaţă, medicii au anunţat că micuţul nu a putut fi salvat. Femeia în vârstă de 20 de ani, Alina B., a fost audiată a doua zi de poliţişti şi a relatat că era însărcinată în luna a IX-a şi a plecat să aducă vaca de pe imaş, însă pe drum a intrat în travaliu. Tânăra nu a putut lua legătura cu concubinul său deoarece nu avea telefon la ea, astfel că a născut singură, pe câmp. Cel care a găsit-o ulterior în stare de inconştienţă şi plină de sânge a fost concubinul ei, care a căutat-o alertat că nu mai revine acasă. Poliţiştii au demarat cercetări amănunţite, audiind mai mulţi membri ai familiei fetei şi concubinului său, fără a avea indicii cu privire la comiterea vreunei agresiuni asupra mamei sau a fătului.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O mamă a născut singură pe câmp. Bebelușul nu a supraviețuit..
 Vizualizări articol: 3156 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
O mamă a născut singură pe câmp. Bebelușul nu a supraviețuit.1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Varză nouă cu smântână Este o rețetă rapidă și delicioasă de vară, care ne poate ajuta să avem mâncare gătită în casă fără să facem mare efort. Se face numai din varza nouă, suculentă și dulce, pentru că din varza de iarnă din supermarket nu iese la fel de... Citeşte