Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 156 (6866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oportunitate

Şcoala de vară pentru dezvoltarea competenţelor antreprenoriale, la Universitatea „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 16-21 iulie 2018, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează ”Şcoala de vară pentru dezvoltarea competenţelor antreprenoriale”, un program intensiv de pregătire practică adresat studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor.

Cursurile, seminarele şi atelierele de lucru vor fi susţinute de către specialişti practicieni de prestigiu de la nivel naţional, cu vastă experienţă în domeniul antreprenoriatului, respectiv al start-upurilor. Programul va include module de cursuri de specialitate în domeniul antreprenoriatului, prelegeri, vizite de lucru, lucrări practice, studiu individual şi excursii tematice în Bucovina, activităţi culturale şi de socializare, precum şi workshopuri la care vor fi invitaţi să participe antreprenori de succes. La final, studenţii vor elabora proiecte dezvoltate în echipe pe structura şi problematica dezbătută în cadrul cursurilor şi seminarelor aplicative din cadrul programului şcolii de vară. 

Potrivit unui comunicat de presă remis de instituţie, USV, prin Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, sprijină iniţiativele de dezvoltare a micilor afaceri în Bucovina prin dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale ale tinerilor, şi nu numai.

Şcoala de vară este organizată în parteneriat cu Asociaţia Facultăţilor de Economie din România (AFER), Societatea Antreprenorială Studenţească, Laboratorul de Incubare a Afacerilor (INCUBAF) şi Clubul Antreprenorial Studenţesc (CASt) din cadrul USV.

„<Şcoala de vară pentru dezvoltarea competenţelor antreprenoriale> constituie un obiectiv al proiectului intitulat <Susţinerea activităţilor societăţii antreprenoriale pentru studenţi. StudSA-USV>, care are ca scop dezvoltarea conceptului de universitate antreprenorială şi furnizarea unor structuri de sprijin pentru profesori şi studenţi în vederea iniţierii unor noi proiecte în domeniul antreprenoriatului. De asemenea, menţionăm faptul că USV oferă cursuri de antreprenoriat disponibile în regim gratuit pentru toţi studenţii USV", transmit organizatorii. Proiectul este coordonat de prof. univ. dr. Carmen Năstase, decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcoala de vară pentru dezvoltarea competenţelor antreprenoriale, la Universitatea „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şcoala de vară pentru dezvoltarea competenţelor antreprenoriale, la Universitatea „Ştefan cel Mare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pe bune? trimis de
(15 iul 2018, 22:44:06
Cine este modelul de antreprenor de la USV? doamna Carmen Năstase? Pe bune?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Varză nouă cu smântână Este o rețetă rapidă și delicioasă de vară, care ne poate ajuta să avem mâncare gătită în casă fără să facem mare efort. Se face numai din varza nouă, suculentă și dulce, pentru că din varza de iarnă din supermarket nu iese la fel de... Citeşte