Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 156 (6866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Circulația rutieră dintre Frasin și Broșteni a fost deblocată duminică dimineața

Duminică, 15 Iulie 2018 (13:51:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Drumul judeţean 177A dintre Frasin şi Broşteni, prin Holda, a fost blocat de sâmbătă şi până duminică dimineaţă, după o alunecare de teren de pe un versant. Circulaţia rutieră a fost reluată azi dimineaţă, după ce mai multe utilaje au intervenit pentru înlăturarea pietrelor şi copacilor de pe carosabil. Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a spus că circulația a fost reluată după ce s-a intervenit în permanență, pe tot parcursul zilei de sâmbătă și în noaptea spre duminică. Pe o porțiune de 200 de metri circulația se desfășoară un singur sens.

Circulaţia rutieră dintre Frasin şi Broşteni a fost blocată începând de sâmbătă dimineaţa, după ce drumul judeţean a fost acoperit pe câteva sute de metri cu pământ, pietre şi copaci în urma unei alunecări de teren de pe un versant. Alunecarea de teren s-a produs pe sensul dinspre Frasin spre Broşteni, la kilometrul 41+600. Conducerea primăriei Broşteni a anunţat că alunecarea de teren s-a produs sâmbătă, în jurul orei 9.00, pietrele acoperind doar un sens de circulaţie. Primăria Broşteni a trimis la faţa locului un utilaj pentru a degaja pietrele de pe drum, permiţând autoturismelor blocate să-şi continue drumul. Ulterior, la scurt timp a avut loc o altă alunecare de teren care a acoperit în totalitate drumul.

La rândul lor, reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Drumuri Suceava au anunţat că la faţa locului au fost trimise mai multe utilaje pentru degajarea pietrelor şi copacilor de pe carosabil, însă intervenţiile au fost dificile având în vedere că exista în continuare riscul producerii unor alunecări de teren.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circulația rutieră dintre Frasin și Broșteni a fost deblocată duminică dimineața.
 Vizualizări articol: 1919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Circulația rutieră dintre Frasin și Broșteni a fost deblocată duminică dimineața5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Varză nouă cu smântână Este o rețetă rapidă și delicioasă de vară, care ne poate ajuta să avem mâncare gătită în casă fără să facem mare efort. Se face numai din varza nouă, suculentă și dulce, pentru că din varza de iarnă din supermarket nu iese la fel de... Citeşte