Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 156 (6866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Pe litoral

30 de copii de la Aşezământul „Sf. Ierarh Leontie” Rădăuţi, în tabără la Năvodari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

30 de copii de la Aşezământul „Sf. Ierarh Leontie” Rădăuţi, preşcolari şi elevi de clasele primare, au petrecut o săptămână pe litoralul românesc, în perioada 4-10 iulie, în staţiunea Năvodari. Bucuria a fost imensă pentru cei mici, mai ales că mulţi dintre ei au fost pentru prima dată într-o tabără şi au văzut pentru prima dată Marea Neagră. Însoţiţi de educatori, copiii a ajuns la „locul de vis”, acolo unde au petrecut şapte zile de „aventură”, de bălăceală, înot, plajă, scoici, castele de nisip, gimnastică pe plajă la răsăritul soarelui, dar şi multe plimbări.

„Se spune că plecările sunt mereu însoţite de nostalgie, dar când eşti înconjurat de un număr atât de însemnat de frăţiori şi surioare, sentimentele potrivnice îşi pierd din intensitate, întrucât <unde-s mulţi, puterea creşte> (14 fetiţe şi 16 băieţei). Copiii s-au simţit foarte bine şi, la întoarcere, osteniţi de drum şi cu miros de mare în păr, i-au îmbrăţişat cu căldură pe cei de acasă, dăruindu-le din preaplinul inimii lor amintiri necontenite”, au spus educatorii care i-au însoţit.

 

Sărbătoriţii lunii iulie

Personalul de la Aşezământul de copii „Sf. Ierarh Leontie” Rădăuţi a avut grijă de toţi sărbătoriţii lunii iulie, perioadă în care ,,mireasma” armoniei de vacanţă s-a împletit cu bucuria darurilor primite, să fie sărbătoriţi alături de cei apropiaţi. Surprizele au fost încununate cu un decor pe măsură: confetti, baloane uriaşe cu cifra vârstei şi baloane de săpun, astfel că entuziasmul celor prezenţi a fost unul pe măsură. „Orice copil care primeşte un zâmbet trăieşte o clipă de fericire! Pentru copilul care călătoreşte în viaţă pe un drum pustiu, iubirea noastră este mângâierea şi iubirea lui. Puterea de a dărui mereu, fără răsplată, fără laudă, numai din iubire pentru oameni şi pentru faptele ce nu putrezesc precum lucrurile, este, de fapt, taina vieţii noastre. Cei care sunt părinţi, dascăli, tovarăşi de joacă, prieteni de suflet, confidenţi, duhovnici pentru copiii din familia noastră ştiu că există în viaţă o biruinţă mai presus de toate: aceea a faptelor bune. Aşezământul de copii <Sfântul Ierarh Leontie> a devenit pentru beneficiarii lui casă, grădiniţă, şcoală, biserică, în care o mare familie trăieşte cu frică de Dumnezeu şi învaţă să facă voia Lui”, sunt de părere oamenii care cu mult har şi determinare au grijă de aceşti copii a căror viaţă a fost de multe ori încercată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 30 de copii de la Aşezământul „Sf. Ierarh Leontie” Rădăuţi, în tabără la Năvodari.
 Vizualizări articol: 1821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
30 de copii de la Aşezământul „Sf. Ierarh Leontie” Rădăuţi, în tabără la Năvodari5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Varză nouă cu smântână Este o rețetă rapidă și delicioasă de vară, care ne poate ajuta să avem mâncare gătită în casă fără să facem mare efort. Se face numai din varza nouă, suculentă și dulce, pentru că din varza de iarnă din supermarket nu iese la fel de... Citeşte