Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 oct 2017 - Anul XXII, nr. 224 (6640)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De ziua produselor românești

Produsele românești vor fi semnalizate cu stegulețe tricolore în piețele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Agriculturii a instituit prin lege ca 10 octombrie să fie declarată „Ziua națională a produselor agroalimentare românești” iar cu acest prilej Direcția Agricolă Suceava va distribui stegulețe tricolore prin care cei care sunt producători agricoli și vând produse românești să se distingă în piețele din municipiul Suceava.

Directorul instituției, Haralampie Duțu, a declarat că a avut discuții pe această temă cu conducerea Administrației Piețelor din municipiul Suceava și s-au pus bazele unei colaborări pin care producătorii autohtoni să fie promovați prin bannere și alte materiale informative.

„În data de 10 octombrie, angajații noștri vor fi prezenți în piețele din municipiul Suceava și vor distribui materiale informative de promovare a produselor agroalimentare și tradiționale românești”, a declarat Haralampie Duțu.

Aceste acțiuni își propun să îmbunătățească statutul producătorului român în lanțul alimentar scurt și să încurajeze consumul de produse autohtone.

Produsele românești au pierdut mult teren chiar și în piețe, unde de multe ori marfa de pe piața externă este mai prezentă decât cea autohtonă. De multe ori, cei care vând în piețe sunt doar intermediari.

Pe de altă parte, în ultima perioadă de timp, sunt și destui producători locali care au reușit să se impună și care sunt căutați de un anumit segment de consumatori.

„Ziua națională a produselor agroalimentare românești” își propune să-i promoveze pe acești producători, chiar dacă o singură zi dedicată acestora este prea puțin. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Produsele românești vor fi semnalizate cu stegulețe tricolore în piețele Sucevei.
 Vizualizări articol: 1475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Produsele românești vor fi semnalizate cu stegulețe tricolore în piețele Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei