Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 oct 2017 - Anul XXII, nr. 224 (6640)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită

Ofensivă de promovare a judeţului Suceava în Germania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O delegaţie a judeţului Suceava formată din 11 persoane va efectua în perioada 3-6 octombrie o vizită în Germania prilejuită de organizarea la Munchen a Târgului de Investiţii ExpoReal. Delegaţia care este condusă de preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, care participă şi în calitate de preşedinte al Consiliului Regional de Dezvoltare Nord-Est, îi are în componenţă printre alţii pe managerul Spitalului Judeţean, Vasile Rîmbu, pe medicii Dragoş Vicoveanu, Anatolii Buzdugan şi Ana Miron, pe directorul Aeroportului ”Ştefan cel Mare”, Ioan Măriuţa, pe preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, Nicolae Troașe, pe prorectorul Universtităţii ”Ştefan cel Mare” Mihai Dimian şi pe consilierul preşedintelui CJ, Niculai Barbă. Delegaţiei judeţului i se vor alătura reprezentanţii Primăriei Siret, în frunte cu primarul Adrian Popoiu.

 

Discuţii pentru o cursă aeriană Suceava - Memmingen

Vizita delegaţiei judeţului Suceava va începe la Augsburg. Pe 3 octombrie sucevenii se vor întâlni la sediul Consiliului Regional Schwaben din Augsburg cu preşedintele regiunii Schwaben, Jurgen Reichert. ”Vor fi discuţii pe tema intensificării colaborării în domeniile sănătate, educaţie şi dezvoltarea aeroportului”, a spus Flutur, care în aceeaşi zi va participa la o recepţie cu prilejul Zilei Naţionale a Germaniei.

Pe 4 octombrie Gheorghe Flutur, împreună cu alţi membri ai delegaţiei, va fi prezent la Memmingen, unde va discuta cu conducerea aeroportului şi compania care operează în zonă pentru deschiderea unei curse Suceava-Memmingen. Tot pe 4 octombrie delegaţia de la Spitalul Judeţean va vizita Clinica districtuală de neurochirurgie din Gunzburg şi Clinica pentru copii şi tineri Josefinum din Augsburg. Vor fi discuţii cu specialiştii germani pentru colaborări viitoare.

Prorectorul Universităţii ”Ştefan cel Mare”, Mihai Dimian, va avea discuţii pe 5 octombrie la Universitatea din Augsburg despre cooperarea Erasmus, şi la Institutul Bukowina despre o posibilă colaborare, schimb de studenţi şi cooperare specializată. ”Se discută identificarea unor posibilităţi de colaborare pe clusterul de microbiologie la care universitatea noastră este parteneră”, a subliniat Gheorghe Flutur.

 

Judeţul Suceava, stand special la Târgul de Investiţii ExpoReal de la Munchen

Pe 4 octombrie delegaţia suceveană va fi prezentă la deschiderea Târgului ExpoReal. Judeţul Suceava va beneficia de un stand special în cadrul standului României. Gheorghe Flutur va avea intervenţii la Conferinţa cu tema ”România - destinaţie investiţională”, moderată de jurnalistul german Andreas Schiller. ”Voi prezenta oportunităţile de investiţii în judeţul Suceava, dar şi în Regiunea de Nord-Est. Vom purta de asemenea discuţii şi la standurile noastre”, a spus şeful administraţiei judeţene, care a adăugat că după conferinţa la standul CJ Suceava va fi organizată o recepţie.

Pe 6 octombrie Gheorghe Flutur, împreună cu reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie şi cu cei ai Primăriei Siret, se va întâlni cu oamenii de afaceri din Germania la sediul Camerei Meşteşugarilor din Munchen. ”Ne vom întâlni cu oameni de afaceri care doresc să investească în judeţul Suceava şi în Regiunea de Nord-Est, alţii decât cei cu care ne vom întâlni la ExpoReal. Vom aborda subiecte precum turismul, infrastructura, clusterul pe bioeconomie. Vrem să atragem cât mai multe investiţii în vederea creării de locuri de muncă”, a mai spus Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ofensivă de promovare a judeţului Suceava în Germania.
 Vizualizări articol: 1631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Ofensivă de promovare a judeţului Suceava în Germania3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei